Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Accenta konkursa "Buča" brīvi stāvošais skapis

Accenta, 16.02.2010. 08:14

Valentīndiena ir pāgajusi un ir noslēdzies arī Apollo sadarbībā ar Accenta rīkotais bučošanas konkurss.
Accenta konkursa "Buča" brīvi stāvošais skapis

Accenta izsaka lielu pateicību visiem, kas piedalījas un iesūtija daudz un burvīgas buču bildes.
Galvenā balvā bija Accenta brīvi stāvošais skapis ar 3 durvīm. Šī skapja detaļas ir izstrādātas, lai ikviens spētu patstāvīgi to sakomplektēt. Katras detaļas piestiprināšanai nepieciešamā furnitūra (eņģes, savilcēji, skrūves, atvilkņu bloki, rokturi un stangas) ir iekļauta komplektācijā- lai nav lieki jāskraida pa veikaliem un jameklē vajadzīgas skapja detaļas.
Skapis ir veidot tā, lai nepieciešamības gadījumā to varētu papildināt ar  plauktiem, groziem un citiem elementiem, tādejādi padarot skapi plašāku.
Bez šī- trīs durvju skapja Accenta piedāvājumā ir 16 veidi dažādu brīvi stāvošo skapju ar durvīm- sākot no mazāka izmēra divdurvju skapja, līdz pat piecu durvju skapim.
Pateicoties tam, ka šis produkts tiek ražots Latvijā Accenta piedāvā arī ātrus izgatavošanas termiņus un konkurētspējīgas izmaksas.
Šādus un savādākus skapjus jūs varat  pasūtīt arī internetā.  To viegli varat izdarīt Accenta mājas lapā- www.accenta.lv. Atliek rūpīgi izmērīt ieplānotā skapja nišu vai plānotā skapja vietu un no Accenta piedāvā klāsta izvēlēties Jums atbilstošāko skapi.
Protams, Accenta skapjus jūs varat iegādāties arī Accenta salonā interjera un mēbeļu centrā Spice Home- Lielirbes ielā 29, kā arī visos K-Rauta tirdzniecības centros visā Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV