Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Accenta dizaineru ieteikumi, kā izvēlēties sev virtuvi, kas būs gana laba mājoklī

Accenta, 18.02.2010. 14:01

Izvēloties virtuves iekārtu, atšķirībā no apģērba, to nav iespējams pielaikot- to var novērtēt tikai lietošanas procesā, tāpēc lai nebūtu tā, ka pēc virtuves uzstādīšanas mājoklī  rodas vilšanās,  Accenta dizaineri nāk palīgā!
Accenta dizaineru ieteikumi, kā izvēlēties sev virtuvi, kas būs gana laba mājoklī

Pirms virtuves iegādes, ir svarīgi  pašiem tik skaidrībā, kas būs vajadzīgs virtuvē un kas nē - kuras plauktu grupas ir nepieciešamas, bet kuras mazāk nepieciešamas. Tā Jūs atvieglosiet darbu gan dizainerim, gan pats sev, jo agri vai vēlu tik un tā nāksies tik skaidrībā, kas tieši vajadzīgs Jūsu virtuvē. Accenta speciālistu novērojums ir, ka bieži vien daudzas lietas, ko klients vēlas ietilpināt virtuve, viņam nemaz nav nepieciešamas. Rūpīgi visu pārdomājot Jūs ietaupīsiet ne tikai laiku, bet arī naudu.

Lai vieglāk būtu pieņemt pareizo lēmumu, Accenta dizaineri iesaka pakonsultēties ar speciālistiem vai tādiem cilvēkiem, kas paši ir gājuši cauri virtuves plānošanas procesam, jo tā var uzzināt daudz noderīgu lietu, par kurām iespējams pats nemaz nebūtu aizdomājies.

Pirms došanas pie virtuvju dizainera, Accenta speciālisti iesaka rūpīgi izpētīt telpu kura paredzēta virtuvei, kā arī, kur tajā atrodas visu komunikāciju atrašanas vietas, jo tā ir būtiska informācija, kas palīdzēs dizaineriem labāk orientēties virtuves plānā un būtiski atvieglos virtuves iekārtas projektēšanu.

Mērot telpas izmērus, jāņem vērā, ka attālums pie grīdas un 60 cm augstāk var atšķirties, piemēram nelīdzeno sienu dēļ - šadām niansēm ir būtiski jāpievērš uzmanība.

Ja plānojat virtuves iegādi vēl pirms telpas remonta, tad atceraties, ka pēc remonta    (kad saliktas flīzes, lamināts  vai nolīdzinātas sienas) telpas izmēri var mainīties.
Pirms izvēlēties kādu noskatīto fasādes vai darba virsmas materiālu, Accenta speciālisti iesaka rūpīgi noskaidrot tā lietošanas un kopšanas īpatnības un atcerēsimies, ka virtuve ir tā telpa mājoklī kurā mēs visvairāk eksperimentājam ar ēdienu, tāpēc no dažādiem traipiem būs grūti izvairīties.

Ja telpā ir paredzētas siltās grīdas, tad Accenta dizaineri neiesaka tās klāt vietā, kur paredzēta virtuves iekārta.

Rēķinaties, ka virtuves iekārtas cenu nesastāda tikai plauktiņi un skapīši, bet arī rokturīši, kājiņas un citi it kā nebūtiski nieki, bet tādi bez kuriem virtuves iekārta patiesībā nemaz nav iedomājama. Accenta dizaineri iesaka izvēlēties labāk klasisku, bet kvalitatīvu furnitūru, nevis lētāko no modernākajām sērijām, kas būs ātri jāmaina.

Accenta dizaineri atgādina - rūpīgi visu pārdomājot, Jūs ietaupīsiet ne tikai laiku, bet arī naudu.

Konsultāciju virtuves plānošanā un iegādē jūs varat iegūt jekurā Accenta tirdzniecības vietā- „Spice Home" Lielirbes ielā 29, „K-Rauta" tirdzniecības centros vai rakstot uz info@accenta.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV