Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Atvērta mājīga vietiņa ar vecmāmiņu skapjiem un bufetēm

Ilze Jansone, 19.02.2010. 11:33

Tas ir patiess stāsts par ģimeni, kuras degsme un radošais gars mantots no paaudzes paaudzē un ir dzīvs vēl šobaltdien, tas ir stāsts par māsām, kuras, pateicoties vecmāmiņas atstātajam mantojumam, piepildījušas savu sapni.
Atvērta mājīga vietiņa ar vecmāmiņu skapjiem un bufetēm

Pavisam nesen divas māsas Ilze Jansone un Dace Ūdre, apvienojot savus spēkus, mērķtiecību un no vecmāmiņas mantotās prasmes, kā arī Ineses Neilandes nerimstošo garu un talantu, piepildīja savu sapni – atvēra savu veikaliņu - interjera galeriju „Zuzanna” („Berga Bazārā”, Marijas ielā 13).

Kā stāsta pašas saimnieces: „Galerija nav izveidota tāpat vien, un nosaukums nav radies nejauši, drīzāk gan otrādi – pat ļoti apzināti. Tas ir vesels stāsts par mūsu dzimtu un mūsu vecmāmiņu Zuzannu, kura mūsu mammai un mums iemācīja visu to, ko mēs šodien redzam un piedāvājam ikvienam šajā veikaliņā, tiesa gan, nedaudz modernākā izpildījumā.”

Interjera galerijā iespējams aplūkot un iegādāties dažādas antīkas mēbeles – galdus, krēslus, dīvānus, kas nākušas no tādām valstīm kā Beļģija, Vācija, Anglija, Holande, Francija u.tml. un tepat pie mums Latvijā ieguvušas „otro elpu” – elegantas un sapostas tās spēj atkal un atkal uzrunāt ikvienu apmeklētāju. Šeit Jūs atradīsiet arī izsmalcinātus traukus, adītas lampas, dažāda veida dekorus un rotaslietas, savukārt lielos, smagos vecmāmiņu skapjus un bufetes te ieraudzīsiet pavisam citā gaismā – tām piešķirts jauns izskats, kas noteikti neatstās vienaldzīgus interjera un visa skaistā mīļotājus.

Turklāt galerijas saimnieces – Ilze un Dace, kā arī abu lielākais palīgs Inese, vienmēr laipni palīdzēs izvēlēties piemērotākos interjera priekšmetus, kā arī mēbeles un, iespējams, pat palīdzēs realizēt Jūsu esošās vai topošās mājvietas ieceres, palīdzot atrast piemērotāko risinājumu Jūsu ideju realizācijai.

„Zuzanna” – šeit katrai lietai ir sava vieta un savs īpašais stāsts, te ieguldīts liels darbs un mīlestība. Tā ir mājīga vietiņa, kur gribas atgriezties atkal un atkal!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV