Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Sakomplektē pats - Accenta sienas un grīdas moduļi virtuvē!

Accenta, 22.02.2010. 18:48

Nereti gadās tā, ka īsti nezinām, kādu tieši virtuvi vēlamies, kādi plaukti virtuvē būtu nepieciešami, cik skapīšus liksim pie sienas, cik uz grīdas, cenas arī neapmierina un galu galā gribas visu pašam izdarīt bez dizainera vai kāda cita palīdzības.
Sakomplektē pats - Accenta sienas un grīdas moduļi virtuvē!

Tāpēc virtuves mēbeļu ražošanas kompānija Accenta nāk palīgā un piedavā 38 dažādus sienas un grīdas moduļus, no kuriem pats variet sakomplektēt un izveidot sev virtuves iekārtu - tieši tādu, kādu vēlaties.

Piedāvājuma klāstā ir plaukti iebūvējamajai tehnikai, skapji ledusskapjiem, plašs klāsts ar dažādu izmēru atvilkņu blokiem, kā arī dažādi sienas skapji ar un bez durtiņām.

Visi piedāvātie virtuves skapīši ir aprīkoti ar kvalitatīviem Flat (160 mm) rokturiem un 150 mm augstām kājiņām un, protams, arī ar visu citu furnitūru, kas nepieciešama pilnīgai virtuves salikšanai.

Rūpīgi apsverot vajadzības virtuvē, ar Accenta sienas un grīdas moduļiem virtuves iekārtu ir iespējams sakomplektēt, sākot jau no 100 Ls.

Virtuves plānošanā iesaistoties pašam, ieguvums būs mērams laikā, nauda un ilgtermiņa ērtībās, tāpēc Accenta aicina ieskatīties Accenta mājas lapa http://www.accenta.lv/ un izveidot tieši savu virtuvi no piedāvātajiem sienas un grīdas moduļiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV