Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Bīdāmo sistēmu projekts bez maksas!

Accenta, 22.02.2010. 17:23

Mūsdienās bīdāmas durvis no ekskluzīva un dārga telpas dekora ir kļuvušas par nepieciešamu elementu mājoklī.
Bīdāmo sistēmu projekts bez maksas!

Ar bīdāmo sisēmu palīdzību ir iespējams iekārtot skapi vai mantu glabātuvi neizmantotā, bet nestandarta nišā, kur sērijveida piedāvājumi neatbilst vai prasa nopietnu pārveidi. Savukārt izmantojot bīdāmas durvis tradicionālā vietā, ir iespējams ietaupīt telpu, un neizmantot veramās durvis, kas  aizņem vietu  vēršanai. Vārdu sakot- bīdāmas durvis ir ērts, pārdomāts un izdevīgs risinājums jebkuram mājoklim. Ja nav parliecības par bīdāmo durvju derīgumu, aicinam apmeklēt jebkuru Accenta tirdzniecības vietu un par to pārliecināties pašiem.

Accenta piedāvā iztrādāt jums bezmaksas bīdāmo sistēmu projektu ( nišu skapja iekšējo izkārtojumu, durvju dizainu)  kā arī pastāstī visas bīdāmo durvju priekšrocības un īpatnības.

Savam bezmaksas projektam varat doties pakaļ uz Accenta salonu „Spice Home" Lielirbes ielā 29 vai uz jebkuru „K-Rauta" tirdzniecības centru visā Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV