Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

MANGO tendences - pavasaris/ vasara 2010

Aija Baumane, 23.02.2010. 11:32

Šosezon Mango nāk klajā ar jaunu siluetu, kas radies iespaidojoties no 80-to gadu modes. Tiek veidots uz zilo un melno toņu saspēli balstīts kontrasts, kur sajaucās vienkāršais dienas apģērbs un izsmalcināti vakartērpi.
MANGO tendences - pavasaris/ vasara 2010

Ģeometriskas formas, svītras un punktiņi atsvaidzina izskatu, neaizmirstot arī romantiskas mežģīņu detaļas.
   
Siluets - taisnstūra un tulpju formas. Augumu un figūru izceļošas kleitas, vīriešu stila jakas kopā ar strīpainiem t-krekliem un šortiem, kas pateicoties legingiem, rada 80-to gadu sajūtu.
   
Audumi - tafta audums, tills, mežģīnes, lamé audums, džinss, fliteri.
   
Krāsas - zilie toņi kombinācijā ar pelēkajiem un melnajiem toņiem, ar dažiem netīri baltiem akcentiem.
   
Detaļas - plēsumi, griezumi, dažādu krāsu ielaidumi.
   
Kolekcija iedalās divās lielās daļās – ikdienas (casual) un vakara (suit) apģērbi.
   
SUIT – Tiek izmantoti dažādi džinsa toņi, kas tiek papildināti ar konjaka un gaiši brūnas krāsas aksesuāriem. 90-to gadu mode kalpojusi par iedvesmas avotu formām un pelēkās krāsas toņu efektiem.

Detaļas – roku darināti tamborējumi, kokvilnas mežģīnes. Svītras, ziedu raksti un rūtiņas. Blūzes, kombinācijā ar A-veida svārkiem, kopā ar safari žaketi.
   
CASUAL stilu raksturo militārā retro stila detaļas – pogas ar emblēmām, uzšūti uzpleči Tulpjveida mini svārki vai šorti kombinācijā ar kvadrātveida platām jakām vai vīrišķīgiem džemperiem.
   
Audumi – lins, dabīgā kokvilna ar dažāda veida apdari. Safari stila apģērbs tiek atsvaidzināts ar seksīgām detaļām un miksēts ar romantiskiem elementiem – ziedu raksti, mežģīnes, metāla rotājumi. Kamuflāža iegūst jaunu raksturu – tā tiek attēlota vairāk abstraktā veidā.
   
Aksesuāri: Ikdienas un vakara apģērbam šosezon aktuālā ir gaiši brūnā krāsa. Gan somas, gan jostas, gan apavi šajā tonī tiek pieskaņoti it visam.

MOS veikalu tīkls apvieno 7 dažādus - atraktīvus, kaislīgus, mūsdienīgus un pašpārliecinātus zīmolus – OASIS, KAREN MILLEN, MANGO, ESPRIT, PROMOD, JENNYFER un PARFOIS - kopā 21 veikalus Rīgā, Viļņā, Kauņā un Tallinā. Tie ir zīmoli, kas uzrunā dažādas paaudzes, dažādu dzīves stilu un interešu cilvēkus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV