Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Seksa eksperte Rita Lasmane vadīs lekciju meitenēm klubā "Ofiss"

Simona Šarlovska un Baiba Upeniece, 08.03.2010. 13:49 | komentāri (1)

13. martā plkst. 21.00 klubā “Ofiss”, A. Briāna ielā 9a, notiks seksa dīvas Ritas Lamanes lekcija meitenēm par un ap seksu, attiecībām un citām pikantām tēmām.

Rita Lasmane bija viena no pirmajām sievietēm, kas Latvijā uzdrošinājās skaļi paziņot: arī pie mums ir sekss! Rita kopā ar savu vīru ir žurnāla "Princese" izdevēja. Šī seksa eksperte sniedz atbildes uz jautājumiem gan par svingu, grupveida seksu, attiecībām ar mīļoto cilvēku, baudas sasniegšanu un citām intīmām tēmām.

Ritas Lasmens lekcija/ mācību stunda balstās uz trīs lietām:
sekss ir laba lieta;
nekad nav par daudz zināt vēl ko jaunu seksa jomā;
nav nekā jaukāka par seksu ar patstāvīgu partneri, kuru tu labi pazīsti.

Ritas Lasmanes lekcija ilgs aptuveni pusotru stundu, un afterparty notiks turpat klubā Ofiss. Ballīte sāksies ap 23:00 un solās būt pikantā noskaņā, jo pasākuma nosaukums būs Svingeru ballīte... Come Swing with Me Baby! Sīkāku info par afterparty gaidiet šonedēļ.

Ieejas  maksa uz Ritas Lasmanes lekciju 1, 50 Ls. Vēlams iepriekš pieteikt savu ierašanos, jo apmeklētāju skaits būs ierobežots! Pieteikšanās: 26385511, 26836823 vai e-pasts: atklasana@clubofiss.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV