Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Accenta Outlet skapīši tagad arī ar izmeklētajām Cleaf fasādēm

Accenta Outlet, 08.03.2010. 13:52

Tagad arī Accenta Outlet virtuves iekārtas ir iespējams iegādāties ar itāļu kompānijas Cleaf materiālu fasādēm.
Accenta Outlet skapīši tagad arī ar izmeklētajām Cleaf fasādēm

Piedāvāto materiālu klāstu Jūs varat aplūkot Accenta Outlet lapā: http://www.accentaoutlet.lv/cleaf-fasades/ .

Aptuvenā viena skapīša cena ar Cleaf fasādēm svārstās 4 līdz 8 latu robežās, tas ir atkarīgs no konkrēti izvēlētā skapīša izmēriem.

Tiem klientiem, kas vēlās nomainīt jau esošās virtuves fasādes pret Cleaf fasādēm, aicinām doties uz Accenta salonu mēbeļu un interjera centrā "Spice Home", līdzi ņemot skapīšu koda numurus un konsultēties ar Accenta konsultantiem, kas sniegs visu vajadzīgo informāciju fasāžu maiņas jautājumā.
 
Jūs jautāsiet ar ko Cleaf materiāla fasādes atšķirās no pārējām piedāvātajām? Ar to, ka Cleaf ir itāļu kompānijas radīti materiāli, kuru virsmu imitācija ir tuva autentiskajam tā līdziniekam - kokam, tekstilijam vai metālam. Tos var raksturot kā tehnoloģiski progresīvu produktu, kurā apvienots sarežģīta izpētes procesa, rūpīga roku darba un modernu high-tech tehnoloģiju kopums.

Dzīvē Cleaf materiālus Jūs varat aplūkot jebkurā Accenta salonā vai tirdzniecības vietā-„Spice Home" Lielirbes ielā 29 vai visās „K-rauta" tirdzniecības vietās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV