Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Jauns produkts no Accenta – DIY virtuves

Accenta, 08.03.2010. 19:10

Pēc Accenta dizaineru novērojumiem šobrīd pircēji pieprasa ne tikai zemas cenas, bet galvenais- kvalitatīvi produktu par zemu cenu. Tāpēc virtuves mēbeļu ražošanas kompānija Accenta domājot par saviem klientiem, piedavā jaunu produktu- DIY moduļu virtuves.
Jauns produkts no Accenta – DIY virtuves

DIY moduļu virtuvēs ir apvienotas divas patērētājam būtiskas lietas- zema cena un pateicoties kompāniju Egger un Cleaf izmantotajiem materiāliem, arī augsta kvalitāte. Rūpīgi apsverot vajadzības virtuvē - virtuves iekārtu ir iespējams sakomplektēt sākot jau no 100 Ls.
Patērētājam ir iespējams izvēlēties savam mājoklim atbilstošāko virtuves iekārtu no 10 piedāvātajiem virtuvju modeļiem. Visi piedāvātie virtuves iekārtas ir aprīkotas ar kvalitatīviem Flat (160 mm) rokturiem un 150 mm augstām kājiņām un protams arī ar visu citu furnitūru, kas nepieciešama pilnīgai virtuves salikšanai un kas ir iekļauta virtuves komplektācijā.
DIY moduļu virtuvēm tāpāt kā visai Accenta produkcijai  tiek dota divu gadu garantija.
Iegādaties šo produktu jūs var Accenta Outlet internet lapā http://www.accentaoutlet.lv/. Vairāk informācijas par DIY moduļu virtuvēm varat iegūt arī zvanot uz tālruņa numuru 20228897.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV