Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Tuvojas 2010. gada svarīgākā būvniecības izstāde

Inese Libere, 09.03.2010. 15:44

Strauji tuvojas starptautiskā būvniecības izstāde “Māja I 2010”, kas notiks no 11. līdz 14. martam un būs starta šāviens būvniecības sezonas sākumam. Izstādē pieteikušies vadošie būvmateriālu ražotāji un tirgotāji, kas ir pārliecināti, ka izstāde ir viens no efektīvākajiem pārdošanas un klientu uzrunāšanas veidiem.

“Izstāde “Māja I” jau tradicionāli ir galvenā un nozīmīgākā būvniecības nozares izstāde gan Latvijā, gan arī visā Baltijā. Šogad “Māja I 2010” savas līdera pozīcijas ir pamatoti nosargājusi, jo tā ir vienīgā Latvijā notiekošā pavasara būvniecības izstāde un tajā piedalās būvniecības materiālu nozares vadošie darboņi,” atzīst izstādes “Māja I” projekta vadītājs Roberts Brēde.

Izstādē piedalās gan pieredzējuši, tradīcijām bagāti Latvijas un ārvalstu uzņēmumi, gan arī nesen dibināti uzņēmumi, kas šobrīd vēlas nostiprināt savu pozīciju tirgū, lai ekonomikas atveseļošanās brīdī būtu spēcīgi, pieprasīti un konkurētspējīgi uzņēmumi.

“Kompānijas “Cemex” dalība būvniecības izstādē ir likumsakarīga, jo mūsu ražotā produkcija – cements, betona izstrādājumi, smilts, grants, šķembas – ir tie būvniecības materiāli, bez kuru izmantošanas nav iedomājama neviena objekta celtniecība. Izstādes laiku izmantojam, lai komunicētu ar mūsu ieinteresētajām pusēm – esošajiem un potenciālajiem klientiem, piegādātājiem, darbiniekiem, kā arī lai vienkārši pastāstītu sabiedrībai, kas mēs esam un ko mēs darām,” saka lielākais industriālā investora Latvijā “Cemex” komercdirektors Māris Gruzniņš.

““SIA “Paroc” kā vienmēr arī šogad piedalās izstādē “Māja I” un šogad galvenais mērķis ir informēt iedzīvotājus par siltināšanas nepieciešamību un reālajiem ieguvumiem pēc ēkas renovācijas. Viens no papildus uzdevumiem ir uzskatāmi parādīt praksē pārbaudītus risinājumus ar “Paroc” akmens vati, kā arī kvalitatīvākās siltināšanas metodes ēku energoefektivitātes paaugstināšanai,” atzīst SIA “Paroc” CI Mārketinga un tirdzniecības vadītājs Ronalds Liepiņš.

Izstādē piedalīsies uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Vācijas, Igaunijas, Somijas. Izstādes galvenie uzsvari šogad – būvmateriālu piedāvājums, jaunas apkures sistēmu tehnoloģijas, siltumsūkņi, ūdens apgādes tehnoloģijas, materiālu un tehnoloģiju ekonomiskais aspekts, kā arī būvniecības risinājumi draudzīgums videi.

Ieskats izstādes dalībnieku sarakstā: Aeroc, Cemex, Paroc, Uponor, Staļi, Lode, Siguldas Bloks, Uzars, Latroof, H+H Baltics, Gatavi Baseini, Niedru jumti, Raunas Bruģakmens, Stamats, Rikon AC, Hidro Standarts, Ripo International, Junkers, Buderus, Kamīndizains, Robert Bosch, Vateris, Viessmann, BST Rīgas baseini u.c.

Izstādi “Māja I 2010” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Izstādes partneri – Latvijas Republikas Ekonomikas ministrijas Būvniecības departaments, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, Latvijas Būvmateriālu ražotāju asociācija, Latvijas Būvmateriālu tirgotāju asociācija, Latvijas Būvnieku asociācija, Latvijas Logu un durvju ražotāju asociācija, Latvijas Arhitektu savienība, Igaunijas Būvmateriālu ražotāju asociācija.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV