Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Kas ir Accenta Outlet?

Accenta, 10.03.2010. 11:49

Iespējams, ka daļa jau būs pamanījuši, ka Accenta lapā ik pa mirklim parādās informācija par Accenta Outlet. Kas tas tāds ir?
Kas ir Accenta Outlet?

Accenta Outlet ir jauns Accenta interneta veikals (www.accentaoutlet.lv), kurā ir iespējams iegādāties Accenta ražotas preces lētāk nekā salonā (atsevišķas vienības pat  3 reizes lētāk nekā Accenta salonā). Piemēram tikai Accenta Outleta rūpīgi izvēloties sienas un grīdas skapīšus virtuves iekārtu ir iespējams iegādāties sākot jau no 100 Ls.

Piedāvājuma klāstā ir Accenta sienas un grīdas moduļi, DIY tipa virtuves ( virtuves ko paši varam sakomplektēt), brīvi stāvošie skapji, nišu skapji, izlietnes, jaucējkrāni un protams viss nepieciešamais virtuves iekārtas salikšanai- dažādu materiālu paraugi, rokturi, galda virsmas un citas lietas.

Visi piedāvātie produkti tiek ražoti no tiem pašiem materiāliem no kā tiek ražotas Accenta salona mēbeles, tie ir Egger, Cleaf, Furnipart, Bloom un citi. Tamdēļ varam droši apgalvot, ka Accenta Outlet piedāvātās preces ir tik pat augstas kvalitātes kā citās Accenta tirdzniecības vietas pieejamās.

Accenta Outlet ir veidots domājot par klientiem- piedāvājot iegādāties nepieciešamas preces tieši ar interneta starpniecību, tādejādi ietaupot laiku un naudu, ko ir iespējams patērēt staigājot pa saloniem un meklējot nepieciešamo.
  
Visām Accenta Outlet precēm klāt ir salikšanas instrukcija, tādejādi atvieglojot iegādātas preces salikšanu. Bet, ja nu gadījumā rodas jautājumi par mēbeles salikšanu, tad ir iespējams zvanīt Accenta konsultantiem vai doties uz kadu no Accenta tirdzniecibas vietām, kur Jums arī laipni paskaidros kā salikt iegādato mēbeli.

Tatad Accenta Outlet lapas adrese ir http://www.accentaoutlet.lv/

Veiksmīgu
iepirkšanos!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV