Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Accenta izmantotie mēbeļu materiāli

Accenta, 15.03.2010. 15:23

Droši vien, ja vien neesat speciālists mēbeļu materiālu jomā, Jums interesēs kāpēc Accenta izmanto tieši Egger un Cleaf materiālus savu mēbeļu ražošanā?
Accenta izmantotie mēbeļu materiāli

Raksturosim abus šos materiālus un izvēle, kuram materiālam dot priekšroku, lai  paliek Jūsu ziņā.
Egger ir austriešu kompānijas ražoti materiāli. Tiem ir raksturīga kokskaidu plātnes tīrība no svešķermeņiem un  kvalitatīvs melamīna pārklājumu. Šī materiāla skaidu plākņu dekori un tekstūras ir tik tuvi dabīgajam kokam, ka mēbeles gala patērētājiem, nu jau ir grūti atšķirt orģinālu no imitācijas.

Egger materiālu piedāvājumā ir pieejami vairāk kā simts moderni dekori- 10, 16, 18, 25 un 38mm biezumos.
Accenta gatavotas mēbeļu fasādes no Egger laminētajām skaidu plāksnēm ir ne tikai modernas, izskatīgas un kvalitātīvas, bet arī par demokrātisku cenu, kas noteikti ir nemazāk būtisks faktors mēbeļu izvēlē.
Savukārt otrs piedāvātais materiāls ir itāļu kompānijas Cleaf.

Kompānija Cleaf ražo gan laminētas skaidu plātnes, gan virtuves darba virsmas, gan plastikātus.
Tāpāt kā Egger, arī Cleaf ražo materiālus, kuru virsmu imitācija ir ļoti tuva autentiskajam tā līdziniekam- kokam, tekstīlijam vai metālam.

Šie materiāli ir radušies sarežģīta izpētes procesa, rūpīga roku darba un modernu high-tech tehnoloģiju apvienojumā.
Piedāvājumā ir vairāki desmiti materiālu dažādos toņos ar dažādām faktūrām.

Cleaf ražotāji uzskata ka dzīvo materiālu izmantošana par pamatu ir garantija, lai produkts atbilstu visaugstākajām dizaina prasībām un tam noteikti piekrītam arī mēs.

Visus Cleaf un Egger piedāvātos materiālus Jūs varat aplūkot Accenta salonos- „Spice Home" Lielirbes iela 29 un „K-rauta" tirdzniecības centros visā Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV