Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Accenta Outlet produkcija- iebūvējamo skapju pildījums

Accenta, 17.03.2010. 21:17

Accenta Outlet iepazīstina Jūs ar vienu no saviem produktiem- iebūvējamo skapju pildījumu.
Accenta Outlet produkcija- iebūvējamo skapju pildījums

Lai arī nosaukumā minēts, ka tie ir domāti iebūvējamajiem skapjiem tomēr tas tā nebūt nenozīmē, šos plauktus var ievietot visās brīvajās nišās un ailēs.

Visiem Accenta Outlet piedāvātajiem  iebūvējamo skapju pildījumiem ir viens noteikts augstums-  2032 mm, taču, ja ir vajadzība pēc augstāka skapja, tad esam arī izstrādājuši antresolus, ko ir iespējams viegli pievienot klāt skapim. Nepieciešamības gadījumā skapi var  papildināt arī ar  plauktiem, groziem un citiem elementiem, tādejādi padarot to plašāku.

Skapju detaļas esam izstrādājuši, lai ikviens pats spētu patstāvīgi sakomplektēt sev skapi. Katras detaļas piestiprināšanai nepieciešamā furnitūra (eņģes, savilcēji, skrūves, atvilkņu bloki, rokturi un stangas) ir iekļauta komplektācijā un preces cenā.

Šobrīd Accenta Outlet JŪs varat iegādāties 10 standarta veida iebūvējamo skapju pildījumus un sakomplektēt tūkstošiem citu variantu pēc savas gaumes un vajadzībām.

Lai Accenta Outlet interneta veikala pasūtītu iebūvējamo skapju pildījumu Jums atliek tik rūpīgi izmērīt ieplānotā skapja nišu vai plānotā skapja vietu un no Accenta Outlet piedāvā klāsta izvēlēties Jums atbilstošāko skapi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV