Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Jauni konkursi sadarbība ar Accenta Outlet

Accenta, 18.03.2010. 19:15

Tuvojās pavasaris ( vismaz teorētiski ) un Accenta sagadājusi Jums brīnišķīgu iespēju pavasarī pārsteigt sevi un savu virtuvi ar jaunu virtuves iekārtu.
Jauni konkursi sadarbība ar Accenta Outlet

Aicinām Jūs piedalīties divos jaunos Accenta konkursos, ko rīko Accenta Outlet-interneta veikals ar mēbelēm par īpaši izdevīgām cenām.

Piedāvātie konkursi ir portālos Tvnet un Kleoo.

Sadarbība ar Tvnet piedāvājam jautājumu un atbilžu konkursu ar galveno balvu virtuves iekārtu no Accenta Outlet. Konkursā Jums ir jāatbild pareizi uz Accenta Outlet uzdotajiem jautājumiem, izvēloties vienu no pareizajiem atbilžu variantiem. Viens laimīgais, izlozes kārtībā laimēs virtuves iekārtu. Konkursu varat meklēt šeit: http://www.tvnet.lv/zinas/konkursi/9-piedalies_un_laime_virtuves_iekartu_no_accenta_outlet .

Savukārt otrs konkurss ir portālā Kleoo.lv. Konkursa nosaukums ir „ Šausmīgi skaista" . Kā zinām pats vienkāršākais un patīkams veids kā padarīt sevi vēl skaistāku ir uztaisīt sev kosmētisko masku. Bet tikai dažas/i var uzdrošināties parādīties publikas acīs šādā izskatā.

Tapēc aicinām iesūtīt bildi, kurā esi redzama/s kosmētiskajā maskā, ko esi pagatavojusi/is savā virtuvē un padalies ar tās recepti!

Vairāk par konkursu lasiet  http://www.kleoo.lv/contests.php?ctsid=13.

Un protams arī šaja konkursā pirmas vietas ieguvējs iegūs Accenta Outlet dāvāto virtuves iekārtu.

Vēlam veiksmi,

Accenta

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV