Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Accenta Outlet brīvi stāvošie skapji

Accenta Outlet, 19.03.2010. 19:42

Tā kā esam jau Jūs iepazīstinājuši ar iebūvējamo skapju pildījumiem, tagad ir laiks iepazīstināt arī ar brīvi stāvošajiem skapjiem.
Accenta Outlet brīvi stāvošie skapji

Brīvi stāvošie skapji no iebūvējamo skapju pildījumiem atšķiras ar to, ka tiem ir arī durvis un aizmugurējā sienā.

Piedāvājuma klāsta ir 23 brīvi stāvošie skapji ar durvīm sākot no mazāka izmēra divdurvju skapja līdz pat lielākam- piecu durvju skapim.

Daļa piedāvāto skapju ir ar antresoliem, daļa bez. Bet ja ir iegādāts skapis bez antresola, tad ir iespēja jebkurā brīdī papildināt to ar antresolu, jo tos Accenta Outlet piedāvā arī atsevišķi iegādāties. Katras detaļas piestiprināšanai nepieciešamā furnitūra (eņģes, savilcēji, skrūves, atvilkņu bloki, rokturi un stangas) ir iekļauta komplektācijā un preces cenā.

Visu skapju detaļas ir izstrādātas tā, lai ikviens spētu sev sakomplektēt skapi pastāvīgi, ja nu gadījumā rodas jautājumi par skapja salikšanu, tad ir arī iespēja zvanīt Accenta konsultantiem vai doties uz kadu no Accenta tirdzniecibas vietām, kur Jums arī laipni paskaidros kā salikt iegādato mēbeli.

Visiem  Accenta Outlet brīvi stāvošajiem skapja ir viens konstants augstums-  2040 mm.

Lai Accenta Outlet interneta veikala pasūtītu brīvi stāvošo skapi, Jums atliek tik rūpīgi izmērīt ieplānotā skapja vietu un no Accenta Outlet piedāvā klāsta izvēlēties sev atbilstošāko skapi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV