Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Accenta Outlet – iepirkšanās internetā

Accenta, 22.03.2010. 20:14

Tā kā Accenta Outlet ir interneta veikals, nolēmam mazliet papētīt tendences par preču iegādi tieši internetā.
Accenta Outlet – iepirkšanās internetā

Pēc Eiropas Komisijas datiem Latvijas iedzīvotāju vidū iepirkšanās internetā ir populārāka nekā abās pārējas Baltijas valstīs.

Saskaņā ar tās datiem mūsu valstī globālajā tīmeklī sev nepieciešamas preces un pakalpojumus iegādājas 16% iedzīvotāju, Igaunijā - 10% iedzīvotāju, bet Lietuvā - vien 6%, kas ir trešais zemākais rādītājs pēc Rumānijas un Bulgārijas, kur internetu preču iegādei izmanto tikai attiecīgi 4% un 3% ļaužu.

Bet tendence iepirkties internetā kļūst ar vien populārākā, jo priekšrocība un galvenā vērtība ir tā, ka vienuviet var viegli izpētīt piedāvājumus, cenas un no tā izvēlēties sev atbilstošāko variantu.

Tāpēc arī mēs balstoties uz šiem faktiem esam izviedojuši Accenta Outlet ar iespēji iegādāties preces tieši internetā. Esam pārliecināti, ka šis ir salīdzinoši ērts vieds, kā iepazīstināt Jūs ar mūsu produkciju un izplatīt to.

Esam izpētījuši, ka stils iepirkties internetā vēl tikai veidojās, taču jau šobrīd iezīmējas stabils tīkla pircēja tēls. Tas ir virtuālo preču piedāvājumu pētnieks, kas gatavs ekspermentēt un izzināt preces. Tas ir pircējs, kuram pirkuma izvēlē būtiska loma ir cenai un ērtībai, tāpēc Accenta Outletam ir likts viss uzsvars tieši uz piedāvātas produkcijas cenu, kas ir zemākā kā citās Accenta tirdzniecības vietās, kā arī uz ērtumu- preci ir iespējams sakompletēt ar pāris pogu spiedieniem.

Vieksmīgu iepirkšanos Accenta Outlet interneta veikalā www.accentaoutlet.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV