Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Accenta Outlet sienas moduļi virtuvē

Accenta, 25.03.2010. 09:04

Ta kā jau vakar iepazīstinājām Jūs ar Accenta Outlet sienas moduļiem, domāju, ka šodien ir laiks iepazīstināt arī ar Accenta sienas moduļiem.
Accenta Outlet sienas moduļi virtuvē

Accenta sienas moduļi ir tā virtuves daļa, ko stiprinām virtuvē pie sienas. Piedāvājam Jums izvēlēties sev tīkamākos moduļus un virtuves plānojumu no 18 dažādiem sienas moduļiem.

Piedāvājumu klāstā ir sienas moduļi ar un bez durvīm, dažāda platuma un garuma plaukti, kā arī plaukti ar paceļamām un veramām durvīm.

Visiem sienas moduļiem Jūs varat izvēlēties fasādes no mūsu Egger un Cleaf fasāžu materiālu piedāvājuma, kuru paraugus varat aplūkot Accenta Outlet lapas materiālu sadaļā.

Moduļu cenā ir iekļauts standarta rokturis kā arī visa nepieciešamā furnitūra moduļa salikšanai.

Ar šiem sienas un grīdas moduļiem, Jūs varam būt pats  savas virtuves dizaineris.

Accentas sienas un grīdas moduļus, Jūs varat iegādāties Accenta interneta veikalā http://www.accentaoutlet.lv/.

Nepieciešamības gadījumā, konsultāciju, kā labāk sakomplektēt un plānot virtuves iekārtas iegādi varat saņemt jebkurā Accenta tirdzniecības vietā- „Spice Home" Lielirbes ielā 29, kā arī visās K-Rauta tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Jauku iepirkšanos!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV