Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Accenta pavasarī piedāvā fasāžu maiņu.

Accenta, 31.03.2010. 06:38

Zeme mostās, gājputni  jau atlidojuši, logi jāsāk mazgāt un galu galā  jāielaiž mājoklī pavasaris. Kāpēc gan lai tas nebūtu ar jaunu, pavasarīgu un skaistu virtuves iekārtojumu?
Accenta pavasarī piedāvā fasāžu maiņu.

Lai radītu pavasari virtuve, mēs iesakam Jums veikt virtuves fasāžu maiņas darbus.

Izmantojot šo pakalpojumu Jūs varat atjaunot virtuves fasādes un darba virsmu nemainot pašu virtuvi.

Virtuves fasāžu maiņas piedāvātos materiālus Jūs varat aplūkot Accenta mājas lapā  materiālu sadaļā, vai arī doties uz jebkuru no Accenta saloniem- Rīgā „Spice Home" Lielirbes ielā 29 vai uz  K-Rauta tirdzniecības vietām  visā Latvijā.

Materiālu piedāvājumu klāstā ir Cleaf un Egger fasāžu materiāli.

Cleaf ir itāļu kompānija ar vairak kā 30 gadu pieredzi  fasāžu materiālu ražošanas jomā, piedavājot augstas kvalitātes materiālus par draudzīgām cenām, kas  ražoti sekojot pasaules  dizaina tendencēm apdares materiālu jomā.

Savukārt Egger ir austriešu kompānijas ražoti materiāli. Tiem ir raksturīga kokskaidu plātnes tīrība no svešķermeņiem un kvalitatīvs melamīna pārklājumu. Šī materiāla skaidu plākņu dekori un tekstūras ir tik tuvi dabīgajam kokam, ka mēbeles gala patērētājiem, nu jau ir grūti atšķirt orģinālu no imitācijas.

Piedāvājuma klāsta ir fasādēs ar dažādām koka tekstūrām- ķirša , venges, ozolkoka un citām, kas labi iederēsies ikvienā virtuves mēbeļu dizainā.

Virtuves skapīšu fasāžu maiņas kā arī darba virsmas maiņas pasūtījumus Jūs varat veikt Accenta salonā Rīgā „Spice Home" Lielirbes iela 29, visās K-Rautās visā Latvijā un Accenta mājas lapā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV