Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Notiks konkurss “Jauniešu Mis un Misters Sigulda 2010”

Līva Cimmermane, 08.04.2010. 12:22

17. aprīlī plkst.18:00 Siguldas pilsētas kultūras nama lielajā zālē notiks pasākumu aģentūras „Dream Day” rīkotais konkurss „Jauniešu Mis un Misters Sigulda 2010”. Tas nav tikai skaistumkonkurss, bet tā mērķis ir iepazīstināt iedzīvotājus ar Siguldas talantīgajiem jauniešiem. Gan kāps uz skatuves, gan žūrijas lomās iejutīsies arī vairāki Latvijā pazīstami cilvēki.
Notiks konkurss “Jauniešu Mis un Misters Sigulda 2010”

Konkursā piedalās 14 (7 meitenes un 7 puiši) jaunieši vecumā no 16 – 20 gadiem, kuri uz skatuves ne tikai smaidīs un izrādīs savu skaistumu, bet arī demonstrēs savus lielākos talantus, pašu darinātus tērpus, iestudētas dejas un daudz ko citu. Lai jaunieši kvalitatīvi varētu sagatavoties konkursam, viņi apmeklēja dažādas nodarbības pie sekojošiem speciālistiem:

Šova dejas un deju horeogrāfija – Sanita Vijupe (deju studija „Mēness”);

Treniņi sporta zālē „Panatta Fitness” – Agra Leļa vadībā;

Foto praktikums, fotosesija – Tomass Sola;

Defilē – Alise Kirovāne;

Uzvedumu iestudēšana – Līva Cimmermane;

Psiholoģija – Vita Leišavniece;

Stils un kosmētika – Ilvija Ziemele (salons Elfrisa).

Konkursa laikā dalībniekus ne tikai vērtēs profesionāli un objektīvi žūrijas komisijas pārstāvji, bet arī skatītājiem būs atbildīgs pienākums – savas skatītāju simpātijas noteikšana. Ieejas biļetes kalpos kā balsojuma kvīts, uz kuras uzrakstot savu favorītu – vienas meitenes un viena puiša – vārdu, palīdzēsiet tieši savam mīlulim kļūt par titula „Skatītāju simpātija” ieguvēju. Konkursu apmeklēt laipni gaidīts jebkurš interesents! 

Sākot ar 9. aprīli, biļetes iespējams iegādāties arī iepriekšpārdošanā Siguldas pilsētas kultūras namā, vai zvanot pa Tālr.26665790 Līvai un vienojoties par izdevīgāko biļešu saņemšanas vietu un laiku. Vienas biļetes cena Ls 1,50

Konkursu atbalsta, pakalpojumus sniedz un dalībniekiem dāvanas sarūpē: Siguldas novada dome, LTV raidījums „SeMS”, solāriju studija „Blue Box”, sporta studija „Panatta Fitness”, salons „Elfrisa”, lietoto apģērbu veikals „R.D.A.”, Siguldas bobsleja un kamaniņu trase, skaistus ziedus piedāvā „Puķu Elvis”, kino „Lora”, Siguldas piedzīvojumu parks, „Aerodium”, garšvielu ražotājs „Anatols”, apdrošināšanas kompānija „Baltikums”, deju studija „Mēness”, fotogrāfs Tomass Sola, kosmētikas kompānija „Avon”, Swedbank, krodziņš „Bucefāls”, Siguldas maiznieks, Elvi boulings, JVclub, Gintas Modes Teātris, kā arī aktīvi palīdz Siguldas pilsētas kultūras nams, Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” un radošā apvienība „NO*NAME”.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV