Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Accenta iebūvējamais skapjis kārtības mīļotājiem

Accenta, 22.04.2010. 08:11

Iebūvējamais skapis -tas nav vienkārši kaut kāds pirkums, tas ir svarīgs pirkums, kas palīdzēs radīt kārtību mājoklī. Svarīgi tikai no bezgalīgo iespēju variantiem izvēlēties īsto, tādu, kas vislabāk iederas interjerā un apvieno sevī skaistumu un ergonomiju.
Accenta iebūvējamais skapjis kārtības mīļotājiem

Stilīgu, labas kvalitātes iebūvējamos skapi varam salīdzināt ar eleganti pašūtu vīriešu uzvalku - labs izpildījums, precīzas līnijas, ārēji neuzkrītošs. Šiks redzams materiālā, un "šuvēs" - profilos, kā arī neuzkrītošās detaļās.
Mūsdienīga iebūvējamā skapja pienākumi ir ļoti funkcionāli. Tā galvenais uzdevums - pēc iespējas minimālākā telpā novietot pēc iespējas vairāk lietu. Ja arī tā apjoms ir liels, skapim jābūt pēc iespējas neuzkrītošākam. Tas nedrīkst "noēst" telpu, tieši pretēji - konstrukcijai vajadzētu to vizuāli paplašināt.
Ikviena iebūvējamā skapja vērtnēm ir stingrs rāmis, kas darināts no alumīnija vai nerūsējošā tērauda. Metālu niķelē, to apstrādā kā zelta, sudraba vai bronzas imitāciju, izmantojot pulverkrāsošanu, kā arī ar plastikāta uzsmidzināšanu krāso baltu vai melnu.
Pat klasisko iebūvējamā skapja konstrukcijās lielu lomu tagad spēlē daudzfunkcionalitāte. Liela popularitāte ir konstrukcijām, kas kalpo ne tikai guļamistabas vai priekšnama vajadzībām, bet arī viesistabām un ēdamistabām. Iecienīti ir iebūvējamis skapji, kas spēj pildīt garderobes telpas funkcijas (protams, mazākā apjomā).
Ļoti svarīgs ir arī skapja iekštelpas iekārtojums. Tagad arvien lielāka nozīme tiek pievērsta priekšmetu racionālam izvietojumam. Šajā sakarā lielu piekrišanu ieguvušas grozu konstrukcijas, kas ļauj perfekti sakārtot dažādus priekšmetus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV