Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Virtuves tehnikas novietojums virtuves iekārtā

Accenta, 26.04.2010. 14:36

Virtuve ir viena no svarīgākajām vietām mājoklī, tāpēc tai jābūt iekārtotai ērti un racionāli. Mūsdienās liela nozīme ir arī virtuves tehnikas izvēlei un novietojumam.
Virtuves tehnikas novietojums virtuves iekārtā

Atceraties, ka pirms plānojat iegādāties virtuves mēbeles, vajag telpu izmērīt un uzzīmēt plānu. Plānā ir jāparedz vieta arī sadzīves tehnikai, jo mūsdienīga virtuves iekārta nav iedomājama bez sadzīves tehnikas.

Dzīves steigā aizņemtām saimniecēm palīdz dažādi virtuves kombaini, trauku mazgājamās mašīnas, mikroviļņu krāsnis, elektriskās un gāzes plītis, veļas mašīnas u.c. ierīces. Zīmējot virtuves iekārtojuma plānu, tajā jāatzīmē arī virtuves tehnikas atrašanās vieta un izmēri. Pēc tam noteikti ir jāpievērš uzmanību dažādiem tehniskiem sīkumiem, piemēram, ventilācijas cauruļvadu izmēriem un atrašanās vietām, elektrības vadiem, rozetēm, gāzes un ūdens pievadiem u.tml. Kad plānā viss iezīmēts tikai tad varat doties uz veikalu.

Atceraties, ja virtuves priekšmeti tiek pirkti atsevišķi (ne no vienas un tās pašas kolekcijas), tad jāpievērš uzmanība tam, ka vairumā gadījumu sadzīves tehnikas "dziļums" ir 600 mm.

Tas jāņem vērā, izvēloties plauktus un skapīšus, kam jābūt saderīgiem ar veļas mašīnu vai mikroviļņu krāsni.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV