Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Accenta sienas un grīdas moduļu virtuvē

Accenta, 27.04.2010. 13:01

Ja vēlaties būt pats savas virtuves dizaineris, aicinam iegadāties Accenta sienas un grīdas moduļus virtuves iekārtas komplekēšanai.
Accenta sienas un grīdas moduļu virtuvē

Mūsdienīgā virtuves interjerā ļoti labi iederēsies augsti grīdas skapji, kas labi der gan produktu, gan saimniecības priekšmetu glabāšanai. Tados skapjos var daudz salikt, tikai nevajadzētu telpu iekārtot tā, ka skapis sadala darba virsmu un izjauc trajektoriju, pa kuru saimnieks vai saimniece pārvietojās, gatavojot ēst. Tas nozīmē, ka lielo skapi nevajadzētu novietot starp izlietni un virtuves galdu vai starp ledusskapi un plīti.

Ja jūs velaties virtuvē iebūvēt grilu vai cepeškrāsni, tad šāds augsts skapis būs kā radīts. Turklāt šādā skapī tehniku var iebūvūt Jums vēlamā augstumā. No Accenta sgrīdas moduļi piedāvājuma tie būtu skapji ar kodiem 1076 un 1114.

Tālāk parunāsim par vidēja izmēra grīdas skapjiem, kas tiek novietoti uz grīdas. Tie kopā ar galdu veido virtuves darbības virsmu. No to augstuma atkarīgs roku nogurums ēdiena gatavošanas procesā. Šajos skapjos var iestrādāt  izbīdāmas atvilktnes, kurās glabājas dažādi virtuves piederumi, kā arī plaukti, kur novietoti trauki.  Grīdas skapjos ieteicams glabāt priekšmetus, kam allaž jābūt pa rokai.

Sienas skapji tiek novietoti ne zemāk par 450 mm no darba virsmas līmeņa. Tas nepieciešams tāpēc, lai šajā brīvajā vietā bez problēmām varētu novietot visas saimniecībā izmantojamās elektroierīces (virtuves kombainu, kafijas vārāmo, tosteri u.tml.). Standarta skapju augstums ir 600 mm, taču nopērkamas ir arī citu izmēru mēbeles . Saimniecībā noderīgi būs arī sienas skapji, kam daļa sastāv no vaļējiem plauktiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV