Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Virtuves darbvirsmas, kādas labāk izvēlēties?

Accenta, 28.04.2010. 18:14

No tā, kādu darbvirsmu jūs izvēlēsieties, būs atkarīgs virtuves izskats. Tagad piedāvājums ir plašs - dažādas darbvirsmas cita no citas atšķiras ar cenu, ilgmūžību, smagumu, kopšanas metodēm un estētisko izskatu.
Virtuves darbvirsmas, kādas labāk izvēlēties?

Jebkura lēmuma pieņemšanā grūtākais ir pirmais solis, jo nesaprotam - ar ko sākt? Tad nu mūsu ieteikums būtu - vispirms izvērtēt sava ģimenes budžeta iespējas. Proti, cik esat gatavi iztērēt darbvirsmas iegādei un uzstādīšanai. Vispirms vajadzētu aprēķināt maksimālo summu (ņemot vērā arī dažādus papildus izdevumus), nevis minimālo, un tad var sākt skatīties, ko par to iespējams iegādāties.

Nākamais solis ir materiālu iespēju un īpašību izpēte. Ražotāju piedāvājums ir daudzveidīgs: lamināts, granīts, marmors, nerūsējošais tērauds, mākslīgais akmens, koks, keramikas un akmens plāksnes u.c. Ikviens no šiem materiāliem savā ziņā labs, taču izdevumu aprēķinos vajadzētu ietvert arī iespējamās darbvirsmas atjaunošanas izmaksas.

Pēc tam vajag tikt skaidrībā ar to, kāda loma šai darbvirsmai būs jūsu ikdienā. Proti, kādiem darbiem to visbiežāk paredzēts izmantot.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV