Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

BIO2YOU uzsāk organiskās kosmētikas produktu ražošanu

Krista Grasberga, 06.05.2010. 12:41

Attīstot un paplašinot savu darbību, SIA BIO2YOU ir izstrādājusi jaunu organiskās smiltsērkšķu kosmētikas līniju un uzsākusi tās ražošanu. Plānots, ka jau jūnijā jaunās kosmētikas līnijas produkti būs pieejami BIO2YOU tirdzniecības vietās, kā arī vairākos eko veikalos visā Latvijā. Jaunā BIO2YOU organiskā kosmētika būs unikāla Latvijas tirgū.

“Redzam, ka Latvijas pircēji patiesi novērtē smiltsērkšķa brīnumainās īpašības un labprāt lieto dažādus smiltsērkšķu produktus ikdienā. Tomēr vienmēr ir iespējams kāpt augstāk, tāpēc mēs esam izstrādājuši un uzsākuši organiskās smiltsērkšķu kosmētikas ražošanu, kas Latvijā būs pieejama jau pavisam drīz. Lai radītu vēl lielāku pārsteigumu mūsu pircējiem, detalizētāku informāciju sniegsim turpmākā mēneša laikā. Vienīgais, ko varam piebilst, ka tā būs revolūcija kosmētikas tirgū Latvijā,” norāda BIO2YOU līdzīpašniece un idejas autore Rita Stražinska. 

Šobrīd tirdzniecībā pieejami pieci dažādi zīmola BIO2YOU produkti – 100% dabiska, Latvijā audzēta un ražota smiltsērkšķu sula, kas garšas uzlabošanai nedaudz papildināta ar ābolu sulu un fruktozi, uztura bagātinātājs – smiltsērkšķu eļļas kapsulas, kā arī kosmētika.
 
Sagaidot jaunās BIO2YOU organiskās kosmētikas līnijas parādīšanos Latvijas veikalu plauktos, BIO2YOU zeltainās kosmētikas līnijas produktus sākot no 6. maija iespējams iegādāties ar 40% atlaidi. BIO2YOU kosmētika pieejama lielākajos tirdzniecības centros Rīgā, parfimērijas un kosmētikas veikalos “Douglas” un “Kolonna”, skaistumkopšanas salonos “Summer Touch Massage SPA” un BIO2YOU internetveikalā www.bio2you.lv, savukārt sulu iespējams iegādāties lielveikalos “Sky” un “Rimi”.

BIO2YOU attīstījis smiltsērkšķu produktu līniju, balstoties uz zinātnieku atzinumiem, ka smiltsērkšķis ir īpaši unikāls dabas produkts. Tas ir viens no labākajiem zināmajiem E un C vitamīnu, Beta-karotīna, nepiesātināto taukskābju, kā arī būtisku aminoskābju avotiem, kas strauji uzlabo imunitāti, veicina ķermeņa šūnu aizsardzību, palīdz saglabāt normālu asinsspiedienu, pazemināt holesterīna līmeni, uzturēt sirds veselību, samazināt iekaisuma procesus, kā arī veicina garīgās darba spējas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV