Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Accenta Outlet produkcija tagad arī K-Rauta tirdzniecības centros

Accenta, 06.05.2010. 05:29

Kompānija Accenta savu jauno produktu sienas un grīdas moduļus virtuvēm piedāvā iegādāties nu jau arī K-Rauta tirdzniecības centros Rīgā, Jelgavā un Liepāja.
Accenta Outlet produkcija tagad arī K-Rauta tirdzniecības centros

K-Rauta tirdzniecības centros ir pieejami 72 dažādi sienas un grīdas moduļi, no kuriem ir iespējams sakomplektēt virtuves iekārtu sākot jau no 100 latiem.

Pateicoties ērtajām salikšanas instrukcijām un neskaitāmajiem virtuves komplektēšanas variantiem ar šiem sienas un grīdas moduļiem, Jūs varam būt pats  savas virtuves dizaineries.

Visā produkcijā ir apvienotas divas patērētājam būtiskas lietas - zema cena un augsta kvalitāte.

Moduļu gatavošanā ir izmantoti vācu kompānijas Egger korpusi un fasāžu materiāli, tie  ir aprīkota ar dāņu kompānijas Furnipart rokturiem, kam raksturīgs masīvs, bet  elegants dizains, kā arī ar kompānijas Blum izturīgajiem mehānismiem. Savukārt korpuss ir izgatavots no izturīgā Egger materiāla- baltā krāsā.

Īpašs piedāvājums visiem, kas maija mēnesī tirdzniecības centros K-Rauta iegādāsies sienas un grīdas moduļus vismaz 100 Ls vērtībā, dāvanā saņems elegantu trauku komplektu.

Visu Accenta Outlet produkciju Jūs varat aplūkot arī Accenta Outlet interneta veikalā http://www.accentaoutlet.lv/ .

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV