Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Virtuves mēbeļu tradīcijas

Accenta, 07.05.2010. 19:48

Minimālismu un plašumu virtuvē var panākt ar daudzfunkcionālu mēbeļu izvēli. Tomēr cilvēki labprāt turas pie tradicionālām lietām, un to ņemam arī mēs.
Virtuves mēbeļu tradīcijas

Piedāvājumu klāstā par samērā demokrātiskām cenām ir nopērkami dažādi sienas un grīdas skapīši ar vienu vai divām durvīm. Šo skapīšu cenas, atkarībā no lieluma, svārstās 20-70 latu robežās. Savukārt grīdas skapīšus saimniecības priekšmetu novietošanai vai izlietnes iebūvēšanai var iegādāties par 20-90 latiem. Visi sienas un grīdas moduļi tiek gatavoti no lamināta.

Tā kā dabīgie materiāli allaž bijuši dārgi un ne visiem pieejami, cilvēki meklē izeju no situācijas, radot līdziniekus par pieejamām cenām. Virtuves mēbeļu apdarē populāri ir imitēt koksnes tekstūru, kā arī dabīgo materiālu, piemēram, marmora rakstus.

Accenta piedāvā mēbeļu izgatavošanu arī pēc individuāla pasūtījuma. Ja dodaties uz Accenta salonu, tad noteikti paņemiet līdzi informāciju par telpas izmēriem. Izstrādāsim uzreiz Jums virtuves 3D izskatā. Tikai mājokļa saimniekam jāizdomā, no kādiem materiāliem viņš vēlas skapīšus, no kādiem tiks darinātas darba virsmas un mēbeļu fasādes.

Tāpat ir jāzina, kādu sadzīves tehniku plānots novietot virtuvē - vai tā būs veļas mašīna, mikroviļņu krāsns, virtuves kombains vai vēl kas cits. Ideālu virtuves iekārtojumu var panākt, rūpīgi saskaņojot visas iepriekš minētās lietas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV