Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Virtuves dizains

Accenta, 10.05.2010. 21:04

Ka Accenat dizaineri varam piekrist, ka labs virtuves dizains atkarīgs no vairākām lietām interesantas, oriģinālas idejas, stila un mēbeļu izvietojuma.
Virtuves dizains

Pirmkārt, jāizpēta, kā ātrāk iekārtot virtuvi. Šajā sagatavošanās stadijā neviena ideja nav lieka. Tikai izvērtējot dažādu mēbeļu ražotāju piedāvājumu, izpētot katalogus un uzklausot radu un draugu domas, varēsiet izvēlēties labāko un jums piemērotāko variantu. Jāteic un jāatcerās, ka tieši mājiniekiem parasti pieder pēdējais vārds, jo viņiem taču šajā telpā būs jāuzturas.

Virtuves dizaina projektēšanas posmā kārtīgi jāpārdomā visi ideju realizācijas varianti. Tādējādi būs iespējams izvairīties no neapmierinātības, ka viss nav izdevies, kā gribējās.

Ļoti svarīgi izvēlēties visērtāko vietu ēdiena gatavošanai un izlietnei. Tāpat jāatrod racionāls novietojums visām virtuves tehnikas ierīcēm - plītij, cepeškrāsnij, ledusskapim, trauku mazgājamai mašīnai u.tml.

Mēbelēm jābūt pietiekami ērtām, lai no tām bez problēmām var paņemt katlus, pannas, traukus un galda piederumus. Savukārt televizors jānovieto tā, lai tas netraucē veikt tos darbus, kam paredzēta virtuve.

Liela nozīme ir arī pareizam apgaismojumam. To parasti ierīko tā, lai labi apgaismota būtu vieta, kur tiek gatavots ēdiens, un galds, kur tiek pasniegta maltīte.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV