Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Notiks atvērtais modeļu kastings LMA modes skatei "Perons"

Zane Rudoviča, 18.05.2010. 10:50

Latvijas Mākslas akadēmija (LMA) kopā ar t/c "Domina" 18.maijā rīko Modes mākslas katedras modes skates "Perons" atvērto modeļu kastingu.
Notiks atvērtais modeļu kastings LMA modes skatei "Perons"

18.maijā plkst. 17:00 t/c "Domina" telpās notiks atvērtais modeļu kastings, kurā tiks atlasītas modeles un modeļi LMA Modes mākslas katedras modes skatei "Perons" 2010, kas 1.jūnijā norisināsies Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā.

Tikšanās ar visiem kastinga interesentiem notiks pie t/c "Domina" informācijas centra. Atvērtais kastings ir modeļu atlase, kurā var piedalīties ikviens interesents, arī cilvēki bez iepriekšējas pieredzes tērpu demonstrēšanā.

Latvijas Mākslas akadēmijas modes skate ir ikgadējs pasākums Latvijas modes kalendārā, kas atspoguļo ne tikai pasniedzēju un studentu kopdarbu, bet arī jauno mākslinieku talantu daudzšķautņainību un radošo izpausmju nebeidzamo strāvojumu. Projekta mērķis ir sekmēt Latvijas modes industrijas attīstību.

LMA rektors Aleksejs Naumovs ir pasākuma patrons un atbalsta modes nodaļas studentu iniciatīvu skates rīkošanā. LMA modes skates Perons ģenerālsponsors ir "Domina Shopping". Paldies jāsaka arī šī gada modes skates atbalstītājiem - sabiedrisko attiecību aģentūrai "P.R.A.E. Sabiedriskās attiecības", bāram "Sunny", viesnīcai "EuropaCity", make up Unastyle, Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejam un Latvijas Mākslas akadēmijai, reklāmas aģentūrai "Digitālā Pele", reklāmas aģentūra "Leo Burnett Riga", "Papyrus", "McĀbols" poligrāfijai. Pasākumu informatīvi atbalsta žurnāls "Pastaiga" un "ŽZL", portāli "Tvnet", "Draugiem.lv", "Modern.lv", "Mode.lv".

Papildinformācijai: www.perons.lv, kur apskatāmas arī dizaineru kolekcijas un apraksti.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV