Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Iebūvējamie skapji dažādām mājokļa telpām - priekšnamam

Accenta, 19.05.2010. 08:56

Ir grūti iedomāties mājokli, kurā nebūtu skapju. Pat tad, ja interjers veidots japāņu minimālisma stilā, šai mēbelei tur vieta noteikti atradīsies. Telpas ekonomijas nolūkos lielu popularitāti ir iekarojuši iebūvējamies skapji.
Iebūvējamie skapji dažādām mājokļa telpām - priekšnamam

Mājokļa iekārtojumā pazīstami divu veidu iebūvējamie skapji: tādi, kas iebūvēti nišā, un pie sienas liekamie, kas ir vienots komplekss. Pēdējie gan aizņem vairāk vietas, taču ar šīm skapju sistēmām lieliski var pārveidot telpu.

Diemžēl priekšnams nereti ir tā vieta, ko mājokļa iemītnieki mēdz pārvērst par apģērbu, apavu, somu u.c. priekšmetu "izgāztuvi". Ļoti bieži priekšnama iekārtošanai izvēlas tā dēvēto konsoli (atvērtu skapi ar pakaramo) un tualetes galdiņu. Tomēr tas nav labākais risinājums.
 
Iebūvējamais skapis priekšnamā patiesi palīdzēs ieviest kārtību. Šajā mēbelē viss atradīsies pa rokai, turklāt tā pārvērtīs priekšnamu mājīgā hallē. Iebūvējamā skapja durvīs var iemontēt spoguli. Skapja iekšpusē Accenta speciālisti iesaka savietot dažādas kastes, plauktus somām un lietussargiem, cepurēm un cimdiem.
 
Tā kā priekšnamos parasti nav dabiskā apgaismojuma, skapja ārējā korpusā var iemontēt halogēna lampiņu apgaismojumu, tāpat var izgaismot arī skapja iekšpusi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV