Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Kartona mēbeles - gan piknikam, gan birojam

Izdevigak.lv, 21.05.2010. 17:23

Aizvien vairāk cilvēku pievērš uzmanību ekoloģiskiem interjera priekšmetiem. Mēbeļu, kas gatavotas no otrreizējās pārstrādes kartona, popularitāte ir tām lielisks apliecinājums.
Kartona mēbeles - gan piknikam, gan birojam

Kartona mēbeles nav kaitīgas ne cilvēkam, ne apkārtējai videi. Praktiski, lēti, pieejami, nepieciešamības gadījumā kartona mēbeles ir viegli izjaukt un glabāt, jo tās pārvēršas par plakanām kartona loksnēm. Kartona mēbeles ir izturīgas (iztur svaru līdz pat 200 kg), tās ir ļoti ērtas izmantošanai pasākumos, kur dažādu iemeslu dēļ nevar uzstādīt stacionārus krēslus, vai izmantot kā papildus sēdvietas restorānos un kafejnīcās. Stilīgā izskata un praktiskuma dēļ kartona mēbeles guvušas lielu atzinību arī izstāžu un tirdziņu rīkotāju vidū, kā arī privātos pasākumos pie dabas (viegli izjaukt un salikt un mašīnā neaizņem daudz vietas), vai cilvēkiem, ievācoties jaunā nemēbelētā mājoklī, tieši kartona krēsli, galdi un plaukti var kļūt par pirmajām mēbelēm. Vēl stilīgāku izskatu var panākt, nokrāsojot kartona mēbeles dažādās krāsās vai apdrukājot tās ar savu logotipu un informāciju, iegūstot papildus reklāmas laukumu.

Nomainīt visas mēbeles pret kartona nav iespējams, bet radīt mūsdienīgu un individuālu akcentu interjerā gan.

Izdevigāk.lv piedāvā neapdrukātas dabīgi brūnas kartona mēbeles privātam vajadzībām, bet iespējams pasūtīt arī apdrukātas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV