Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Darbu sāk iepazīšanās portāls "www.lovefortune.eu"

Jānis Kārkliņš, 24.05.2010. 09:11 | komentāri (6)

No šdienas, 24.maija, darbu sāk iepazīšanās portāls www.lovefortune.eu.

Portāls ir tapis sadarbībā ar Jāni Kārkliņu un Latvijā pazīstamu astrologu Gitu Priedi kā unikāls projekts, kam nav analogu Eiropā. Pamatatšķirība no citiem iepazīšanās portāliem ir tā, ka portālā www.lovefortune.eu partneru atlasi var uzticēt īpaši izstrādātai programmai, kas ņem vērā katra cilvēka individuālus dzimšanas parametrus, kas ir unikāli katram indivīdam, un piemeklē ar īpaši izveidota algoritma palīdzību piemērotākos partnerus no astroloģiskā viedokļa. Katram cilvēkam piemeklējot saderīgo partneri, tiek izvērtēti vairāk kā 6000 dažādu astroloģisko parametru, kas arī nosaka maksimāli precīzu partnerattiecību saderību. Ja, reģistrējoties portālā lietotājs ievadīs savus dzimšanas datus maksimāli precīzi, tad iegūstamais rezultāts līdzināsies 75 - 90% saderības atbilstībai ņemot vērā tikai astroloģiskos aspektus.

Portāla www.lovefortune.eu partneru atlases sistēmai ir dots savs vārds - "ASTRO gids". Ar "ASTRO gida" palīdzību, katram cilvēkam piereģistrējoties, tiek ievākta informācija par dzimšanas datiem, kas sevī ietver visu nepieciešamo informāciju, pēc kuras jebkurš sertificēts astrologs veido individuālas astroloģiskās kartes, bet veidot individuālo astroloģisko karti klātienē ir dārgi. Ar "ASTRO gida" palīdzību ikviens varēs izvēlēties no pieciem atlases kritērijiem sev piemērotāko un pasūtīt tikai sev piemērotos partnerus, kas izmaksās no Ls 0,45 - Ls 1,50 par sms (atkarībā no izvēlētajiem kritērijiem). Galvenais ieguvums un atšķirība no citiem iepazīšanās portāliem ir tas, ka ikviens sev partneri var piemeklēt ar tādas zinātnes palīdzību, kā astroloģija un programmu "ASTRO gids", kas diskrēti un individuāli ņems vērā unikālos dzimšanas datu parametrus un piemērotos astroloģiskos kritērijus, izvēloties iespējami atbilstošos partnerus, tādā veidā atvieglojot meklēšanas darbus.

Visos līdzšinējos iepazīšanās portālos partnera atlase paliek uz meklētāja pleciem, bet meklēšanas paņēmieni ir ļoti vienkārši un neefektīvi. www.lovefortune.eu piedāvā izskatīt tikai Jums piemeklētos partnerus, kas maksimāli tuvu atbildīs Jūsu otrai pusītei un tad Jums atliek pēc sev zināmajiem kritērijiem izvēlēties savu partneri.

Projekta mērķauditorija ir vecumā no 26gadiem līdz pat sirmam vecumam. Portāls ir veidots ļoti vienkārši saprotams un intuitīvi uztverams. Katrs var izveidot savu profilu ar saviem datiem, informāciju par sevi, bilžu galerijām, vēstuļu sadaļu un veidot savu draugu loku.

Katrs cilvēks ir pelnījis atrast savu otru pusīti, mēs palīdzēsim to izdarīt. www.lovefortune.eu

"Karstas asinis rada kvēlus nodomus, kvēli nodomi rada drosmīgu rīcību, drosmīga rīcība - mīlestību".
V. Šekspīrs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV