Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

STARSYSTEM RIGA aicina jauniešus uz modeļu atlasi

Evija Bajāre, 24.05.2010. 11:11

GMT sadarbībā ar STARSYSTEM RIGA aicina ikvienu jaunieti uz jauno modeļu atlasi, kas notiks 29. un 30. maijā plkst. 15:00, Siguldas kultūras namā,  Pils ielā 10.

Festivāla „Talantu un modes atsperes” laikā, Siguldā 20.-30. maijā, Gintas modes teātris” sadarbībā ar starptautisko modeļu un aktieru atlases tīklu „STARSYSTEM” Latvijas pārstāvniecību organizēs bezmaksas jauno modeļu atlasi, uz kuru tiek aicināti visi jaunieši vecumā no 14 līdz 25 gadiem, kuriem augums ir virs 170 cm, kā arī piemīt modelim nepieciešamie dotumi. Kastings notiks 29.maijā un 30.maijā no plkst.15:00. Siguldas kultūras namā, Pils ielā 10. Jaunieši tiek aicināti nākt jebkurā laikā un pieteikties! Kastinga norises procesā  ikvienam dalībniekam būs iespēja tikties ar starptautiski atzītiem modes industrijas  pārstāvjiem, (modeļiem, aģentiem, fotogrāfiem, u.c.)  Tiks gaidīti gan puiši, gan meitenes.!!!  Meitenēm līdzi jābūt augumam pieguļošam apgērbam un klasiskām papēžu kurpēm.

"Star System" ir modeļu scouting tīkls, ko dibinājis Džons Kasablanks  „Elite Agency” tīkla dibinātājs un aģents, kas atklāja pasaules supermodeles un zvaigznes Sindiju Kraufordi, Lindu Evandželistu, Žizeli Bundhenu, Klaudiju Šiferi, Naomi Kempbelu. Star System aģentūras filiāles atrodas Parīzē, Milānā, Ženēvā, Toronto, Kaļiņingradā, Tallinā, Varšavā, Kijevā, Johannesburgā, Sanpaulu un Rīgā.

Tā kā Latvijā ir ļoti daudz potenciālu modeļu, tad arī Rīga tika izvēlēta par vietu, kur atvērt nākamo ‘’Star System’’uzņēmumu. Tiekoties ar profesionālākajiem un ietekmīgākajiem Latvijas modeļu aģentiem, Džons Kasablanks satika modeļu aģentūras ‘’Dandy’’ dibinātāju un īpašnieku Nilu Raumani piedāvājot Nilam ekskluzīvas tiesības atvērt ‘’STAR SYSTEM’’ filiāli arī Rīgā, kā rezultātā mērķtiecīgi tiek izveidota visefektīvākā modeļu meklēšanas organizācija Latvijā, lai lielākajām pasaules modeļu aģentūrām varētu piedāvāt vislabākās modeles un Latvija beidzot varētu lepoties ar savu pasaules līmeņa Supermodeli , jo īstais modeļu aģentūras pamat ir atkarīgs no spējas atklāt jaunus modeļus un virzīt viņu karjeru.

Principi, uz kuriem šis projekts balstās, ir vienkārši, tiek piedāvāds labākais atbalsts ikvienam partnerim katrā valstī, kur ir atvērta  ‘’Star System’’ filiāle. Ar visiem vietējiem partneriem ir izstrādāta meklēšanas infrastruktūra  visās teritorijās, ne tikai atklājot un nosakot visskaistākās un talantīgākas jaunās modeles, bet arī palīdzot viņām spert pareizos soļus savas karjeras sākumā, jo ‘’Star System’’  mērķis it iepazīstināt jūs ar mūsu skaistajām, jaunajām sejām un piedāvāt labākos pakalpojumus galvenajām aģentūrām un labākajiem vadītājiem lielākajos modes tirgos pasaulē.

Mūsu  ambīcijas ir atgriezt supermodeļu valdzinājumu, spēku un maģiju  - tā bija Džona Kasablankas paraksta prečzīme  un tas ir ‘’Joy Star System’’ uzdevums.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV