Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Bez liekiem kilometriem virtuvē

Accenta, 29.05.2010. 14:46

Iedomājieties, ka esat atklājuši sevī dizainera talantu, un gatavojaties izveidot savu sapņu virtuvi. Tajā grīdas seguma raksti ideāli saderas ar aizkaru zīmējumu, trauki un vāzītes harmonē ar lampas toni... un tomēr... kaut kā it kā pietrūkst... Jā, virtuves mājīgums nav atkarīgs tikai un vienīgi no labas gaumes un fantāzijas lidojuma.
Bez liekiem kilometriem virtuvē

Būtiska lieta veidojot virtuves iekārtojumu ir pārliecinieties vai skapji, galdi, plaukti, izlietnes un virtuves tehnika izvietota pietiekami ērti.

Ja mēbeļu iekārtojums nav racionāls, tad rosīga saimniece dienas laikā pārvietojoties pa virtuvi mēro pat vairākus liekus kilometrus. Tajā pat laikā - ja viss atrodas savās vietās, varot ieekonomēt 60% ceļa un 30% laika. Tiesa, nav īsti zināms, kā iegūti šādi aprēķini. Tomēr nevar noliegt, ka minūtes desmit jaukāk ir pavadīt pie aromātiskas kafijas vai tējas tases, nevis maršrutā ledusskapis-izlietne-plīts.

Tāpēc noteikti iesakam kontaktēties ar Accenta zinošajiem konsultantiem par ērtas un racionāls virtuves izviedi un iekārtas izvietojumu. Accenta konsultantus jūs varat sastapt mēbeļu un interjera centrā „Spice Home" Lielirbes ielā 29, kā arī „K-Rauta" tirdzniecības centros Rīgā, Jelgavā un Liepājā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV