Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Dominā” tiks atklāta Latvijas Mākslas akadēmijas modes skatei „Perons” veltīta mākslas telpa – „Show room”

Annika Vītola, 02.06.2010. 12:59 | komentāri (1)

Noslēdzoties Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) modes skatei „Perons”, tirdzniecības centrs „Domina” sadarbībā ar LMA studentiem ir iekārtojis īpašu mākslas telpu - „Show room”. Tajā no šī gada 3. līdz 20.jūnijam būs aplūkojami, pielaikojami un iegādājami uz modes skates „Perons” mēles redzētie un LMA studentu darinātie tērpi.

Iespēja ikvienam interesentam pēc modes skates vēlreiz vienkopus redzēt visus LMA studentu tērpus tiek sniegta pirmo reizi ikgadējo LMA modes pasākumu vēsturē. Turklāt „Show room” ietvaros tā apmeklētājiem būs iespēja priecēt acis ne tikai ar apģērba, bet arī interjera dizaina pērlēm un interesantiem risinājumiem - atbilstoši modes skates „Perons” nosaukumam LMA studenti telpas iekārtošanai ir izmantojuši dzelzceļa tematiku.

 Lai nesteidzīgi aplūkotu apģērbu kolekcijas, tiktos ar jaunajiem modes dizaneriem un novērtētu LMA studentu veidoto “Show room” interjeru, mediju pārstāvji un modes baudītāji ir aicināti šā gada 3.jūnijā plkst. 17:00 t/c “Domina” apmeklēt “Show room” atklāšanu.

Blakus Informācijas centram esošajā mākslas telpā “Show room” tirdzniecības centra apmeklētāji varēs atrast dažādām gaumēm atbilstošus apģērbus, jo tos radījuši sešu kursu LMA studenti, kolekcijās iekļaujot ikdienā valkājamus apģērbus.

Lai veicinātu Latvijas modes industrijas attīstību, t/c „Domina” jau iepriekš ir organizējis un atbalstījis arī citus modes pasākumus. Jau piecus gadus tiek rīkots unikāls modes projekts „Fashion is Passion”, savukārt 2010.gada maijā tika realizēts latviešu modes dizaineru darbu „Modes tirgus”. Tirdzniecības centra telpās darbojas arī „Paviljons” - lielākais Latvijas modes dizaina veikals.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV