Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Karstās atlaides Accenta

Accenta, 09.06.2010. 09:12

No 9. jūnija līdz 11. jūnijam Spicē norisināsies Spices Shopinga festivāls, kura laikā arī Accenta pārsteigs savus klientus ar iekārojamām atlaidēm un jaunumiem.
Karstās atlaides Accenta

Šī gada Spices Shopinga festivāla tēma būs Brazīlijas karnevāls- ugunīgi deju ritmi un spilgtas krāsas radīs Spicē Rio karnevāla noskaņas.

Arī salons Accenta pārsteigs savus klientus ar karstām atlaidēm savai produkcijai. Shopinga festivāla laikā Accenta piedāvās: iebūvējamo skapju pildījumiem 40% atlaidi, individuālu virtuvju pasūtījumiem -30%; brīvi stāvošiem skapjiem-25% un bīdāmām durvīm 28% atlaidi.

Kā arī prezentēs savu jaunumu - virtuves iekārtu ar Polygloss fasādēm.

Polygloss ir laminēta MDF plāksne, kas pārklāta ar glancētu pārklājumu jeb plēvi, kas piešķir fasādei elegantu spīdumu un aizsargā to pret skrāpējumiem. Šis materiāls vizuāli ir ļoti līdzīgs akrilam, bet cenas ziņā daudz draudzīgāks nekā akrils.

Ar Polygloss materiālu apstrādātas virtuves iekārtas piedzīvo brīnišķigas parvērtības, piešķirot virtuves iekārtai elegantu un gaumīgu dizainu , ko tieši jūs pirmie varēsiet aplūkot jau Spices Shopinga festivālā laikā pie Accenta salona.

Uz tikšanos Rio karnevāla- Spicē!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV