Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Virtuves mēbeļu izvietošana mājoklī

Accenta Outlet, 16.06.2010. 09:09

Mūsdienīgi virtuves komplekti parasti sastāv no siena un grīdas moduļie. Tātad- viens no tiem ir liekams uz grīdas, bet pārējie piekarami pie sienas.
Virtuves mēbeļu izvietošana mājoklī

Skapjus iesakām kārt tā, lai starp apakšējo virsmu un piekārtā skapja apakšu būtu apmēram 45 cm augsta brīva telpa. To mēdz dēvēt par darba zonu, kurā notiek ar ēdiena pagatavošanu saistītie darbi. Augšējie un apakšējie skapīši kalpo produktu, trauku un dažādu virtuves piederumu glabāšanai.

Tā kā ēdiena gatavošanas process sastāv no vairākām darbībām, ļoti svarīgs ir skapju, izlietnes un plīts novietojums. Virtuves telpas iekārtojumu var veidot vienā līnijā, L veidā vai U veidā.

Pirmais variants būs noderīgāks mazām virtuvēm. Šādā iekārtojumā apakšējām darbvirsmām vajadzētu atrasties vienā līmenī, bet pārējos gadījumos iespējamas variācijas.

Jāņem vērā vēl kāda nianse. Proti, mēbeļu augstumam vajadzētu būt atbilstošam saimnieces auguma garumam. Līdz ar to nonākam pie atziņas, ka katras virtuves iekārtošana prasa individuālu pieeju. Turklāt katrai saimniecei noteikti būs arī savas vēlmes attiecībā uz mebeļu funkcionalitati un tehnikas klāstu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV