Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Sky&More" atver pirmo īstermiņa apavu veikalu

Zane Rudoviča, 05.07.2010. 10:39

Pasaulē populārie īstermiņa veikali jeb „pop-up-shop" pamazām iekaro arī Latvijas tirgu - iepirkšanās centrā „Sky&More" atvērts pirmais īstermiņa apavu veikals „STILETTO pop-up outlet". Veikals būs atvērts tikai sešas nedēļas – no 1.jūlija līdz 15.augustam –, piedāvājot Latvijas modes dāmām iegādāties pasaulē iemīļotu zīmolu apavus par ļoti zemām cenām.
„Sky&More" atver pirmo īstermiņa apavu veikalu

„STILETTO pop-up outlet" veikalā būs pieejami sieviešu apavu zīmolu „Lella Baldi", „Kate" un „Oxtra" modeļi no iepriekšējās vasaras sezonas ar 60-70% atlaidi. Turklāt zīmolu klāsts vēl tiks papildināts. Apavu sākotnējās cenas ir 139.00-199.00 LVL, bet īstermiņa veikalā tās būs iespējams iegādāties, sākot no 39.00-85.00 LVL.

Veikala vadītāja Kristīne Anškina atklāj, ka patstāvīgās klientes jau iemīlējušas „Lella Baldi" zīmola apavus, kurus jau iepriekš bijis iespējams iegādāties i/c „Sky&More". „Zīmola „Lella Baldi" apavi iecienīti ne tikai to stilīgā dizaina un augstās kvalitātes dēļ. Tiem ir arī ļoti ērta lieste. Pat pielaikojot šī zīmola augstpapēžu kurpes, sievietes sajūsminās par to, ka kājas tajās jūtas gluži kā čībās," stāsta K.Anškina.

Minētais zīmols bieži tiek iekļauts modes žurnāla „Vogue Italia" jaunāko modes tendenču apskatos un „Vogue" elektroniskajā versijā www.style.it. Turklāt zīmola kvalitāti raksturo fakts, ka uzņēmums, kas ražo „Lella Baldi" apavus, nu jau vairākus gadus ražo apavus arī prestižajam modes namam „FENDI".

„STILETTO pop-up outlet" būs iespējams iegādāties arī tieši tādu pašu apavu modeli no „Lella Baldi" kolekcijas, kāds bija kājās skaistumkonkursa „Miss Itālija" uzvarētājai Mirjamai Leonei, - smalkas melnas augstpapēžu siksniņkurpes ar bagātīgiem „Swarovski" kristālu rotājumiem.

Ar visu īstermiņa veikalā pieejamo kolekciju iespējams iepazīties speciāli izveidotā mājas lapā http://stilettoshoeoutlet.blogspot.com, kur ik dienas tiks sniegta aktuālā informācija par pieejamajiem apavu modeļiem un izmēriem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV