Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Rīt klubā "Space Dog" notiks tērpu mākslinieces Ilkas interneta veikala atvēršanas svētki

Ilze Meženiece, 30.07.2010. 12:59

Jau rīt, 31.jūlijā, no plkst.19 Vecrīgas klubā "Space Dog", kas atrodas Rīgā, Vecpilsētas ielā 19, notiks tērpu mākslinieces Ilkas interneta veikala atvēršanas svētki.

Jaunajā interneta veikalā un modes blogā "www.cita.ilka.lv" ikviens interesents varēs aplūkot lielāko daļu Ilkas līdz šim darināto tērpu un izteikt savu viedokli par tiem, kā arī iepazīties ar kolekcijas "Rudens/ziema 2011" modeļiem un pieejamajiem audumiem.

24 gadus vecā Ilka jeb pilnajā vārdā Ilze Katrīna Meženiece ar šūšanu nodarbojas kopš 1998.gada. 2001.gadā viņas tērpi pirmo reizi tika demonstrēti modes skatē. Pirmās trīs kolekcijas Ilka bija izveidojusi kopā ar tolaik perspektīvajām modes mīlētājām Lieni Dejus, Jutu Ivbuli, Kristīni Bebri un Anci Veismani. Turpmākajos gados Ilka ir rīkojusi trīs personīgās skates un piedalījusies vienā kolektīvajā modes skatē.

Ilkas interneta veikala atvēršanas svētki sestdienas vakarā klubā "Space Dog" tiks atklāti ar preses konferenci, kas notiks plkst.19. No plkst.20 klubā tiks gaidīti viesi ar ielūgumiem, bet no plkst.22 pret ziedojumiem kluba durvis tiks vērtas ikvienam apmeklētājam.

Plkst.22.30 iecerēts grupas "Mono White" akustiskais koncerts, bet pēc tam, līdz pat rīta gaismai, apmeklētājus priecēs visdažādākie muzikālie pārsteigumi, savukārt pasākuma noslēgumā, svētdienas rītā ap plkst.7, tiks ieturētas brokastis Ilkas gaumē – kafija ar pankūkām pie nedēļas nogales preses.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV