Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LNT raidījums „Sirmā Ēdienkaratē" uzsāk jauno sezonu

Zane Pētersone, 20.08.2010. 12:59

Jau no 29. augusta LNT raidījums „Sirmā Ēdienkaratē" uzsāk jauno – 5. sezonu! Ik svētdienas rītu pulksten 10:00 atraktīvais pavārs Mārtiņš Sirmais mūs pārsteigs ar gardākajām recepšu idejām un dažādiem patīkamiem piedzīvojumiem.
LNT raidījums „Sirmā Ēdienkaratē" uzsāk jauno sezonu

Pirmais sezonas raidījums 29. augustā būs veltīts visiem tiem, kam jāsāk iet skolā vai studēt augstskolā. Jaunas idejas, kā dažādot vitamīnu uzņemšanas formātu, kā arī dažādas svaigas idejas, ko pasniegt brīvā dabā. Savukārt, otrajā sezonas raidījumā, 5. septembrī, domājot par skolēniem un to, ko viņi ēd, Mārtiņš Sirmais parādīs, kā uztaisīt un piepildīt stilīgu pārtikas kastīti, ko ņemt līdzi uz skolu, kā arī lieliskus, uzturvērtībām bagātus ēdienus, ko pasniegt ģimenei mājās.

Un tas vēl nav viss – jaunajā sezonā raidījums „Sirmā Ēdienkaratē" sagatavojis vēl kādu pārsteigumu skatītājiem – jau no 12. septembra ik svētdienas rītu tiks rādīti divi ar Latviju saistīti kulināro ceļojumu cikli – viens būs sešu raidījumu cikls „Sirmā Latgale", bet otrs - trīs raidījumu cikls - „Sirmā Jūra".

Raidījuma cikla „Sirmā Latgale" ietvaros viesosimies dažādos novados - Varakļānu novada Murmastienā, vienīgajā zvejnieku ciematā Latvijas vidienē Īdeņā, Rugāju pagasta Sileniekos, Rēzeknes rajona Lendžos, Krāslavas rajona Silovos un Aglonā. Nobaudīsim īstu latgaļu maltīti, dosimies zvejā, ciemosimies briežaudzētavā un pie kāda dravnieka, kā arī uzzināsim ļoti interesantas lietas un receptes.

Skaties raidījumu „Sirmā Ēdienkaratā" no 29. augusta svētdienās pulksten 10:00!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV