Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Durvis vēris restorāns "Metropolitain Café"

Ilze Upeniece, 24.08.2010. 16:38

Restorāns "Metropolitain Café", Antonijas ielā 13, durvis vēra jūlija sākumā.
Durvis vēris restorāns "Metropolitain Café"

"Metropolitain Café" tika atvērts klusi, bez ballītes un burzmas. Tas tādēļ, ka restorāns atrodas Rīgas klusajā centrā. Vietā, kur liels troksnis neiederas, bet kārdinoša ēdiena smarža gan.

Šajā Rīgas klusā centra rajonā, cilvēki galvu paceļ augšup un vairs neskaita sekundes zem kājām. Pilsēta turpat aiz stūra ir paslēpusies no sabiedriskā transporta trokšņiem.
Restorānā rīta kafija garšo īpaši, jo ap to virmo unikālas arhitektūras aromāts. Maltīte kļūst piepildīta, jo to ieskauj apkārt esošā iedvesma.

Restorānā darba dienās no 11:30 līdz 19:00 var baudīt pusdienu bufetes daudzveidīgo piedāvājumu. Katru dienu šeit tiek piedāvāta cita ēdienkarte. Vienmēr ir 3 veidu zupas, 4 gaļas ēdieni un piedevas, ēdienu piedāvājums veģetāriešiem, vismaz 6 dažādi salātu veidi, trīs veidu saldēdieni un plašs dzērienu piedāvājums. Jāmaksā nevis par izvēlēto ēdienu vai tā svaru, bet gan par izvēlētā šķīvja izmēru - summa par mazo vai lielo šķīvi.

Savukārt visas dienas garumā "Metropolitain Café" apmekētājiem tiek piedāvāta arī plaša restorāna ēdienkarte, kurā ir gan brokastu piedāvājums, gan zivs un gaļas ēdieni, salāti, zupas, uzkodas, pastas un deserti. Ēdienkartē katrs var atrast savai gaumei un vēlmēm atbilstošu ēdienu.

Restorāns iekārtots jūgendstilā, atbilstoši apkārtējai videi. Tā interjers ir neuzbāzīgs, viegli romantisks. Vasarā šeit ir arī āra terase, kura ērti iekārtota zem kokiem, garāmgājēju netraucēta.

Restorānā bez maksas pieejams bezvadu internets.

"Metropolitain Café". Vieta. Garša. Iedvesma.

Restorāna darba laiki:
Pirmdien - Ceturtdien 8:00 - 23:00
Piektdien no 8:00 līdz pēdējam viesim
Sestdien no 8:00 līdz pēdējam viesim
Bufete: darba dienās 11:30 - 19:00

www.antonijasiela.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV