Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas Princese 2009 atklās Pirmo Princešu Meistarklasi Saldū

Kitija Matrevica, 31.08.2010. 09:39

Pirmo reizi Saldū, 18. septembrī plkst. 10 un 14, bērnu rotaļu istabā „Sprīdītis" tiks rīkota Princešu Meistarklase, kuru atklās Latvijas Princese 2009 Alise Piterniece. Jau no šodienas līdz 16.septembrim ir iespēja pieteikties pasākumam.

Princešu Meistarklasē meitenēm vecuma grupā no 5 līdz 11 gadiem ir iespēja izvēlēties un pielaikot Princešu kleitas, izgatavot sev kroni kopā ar floristi Kitiju Matrevicu, apgūt make-up pamatus un uzkrāsoties pie make-up speciālistes Mārītes Valdmanes, kura izmantos Mary Kay kosmētiku, apgūt kustību pamatus pie Saldus Tautas teātra horeogrāfes Violas Legzdiņas – Zariņas un papildināt savu albūmu ar profesionāli veidotām fotogrāfijām piedaloties fotosesijā pie foto meistara Aivara Legzdiņa, kā arī izveidot jaukas frizūras. Kopā noslēdzot pasākumu ar gardu mājas kūku un tēju, jauki tērzējot par un ap sievišķīgām lietām.

Latvijas Princese 2009 Alise Piterniece komentē: „Pasākums būs ļoti interesants un, tāpat kā to gaida mazās princeses, arī es to gaidu. Ikkatra no mums - maza vai liela reiz ir sapņojusi būt par princesi. Mans sapnis piepildījās pagājušajā gadā, un tas mirklis bija vārdiem neaprakstāms, tādēļ ceru, ka es ar savu klātbūtni spēšu arī šīm mazajām dāmām sagādāt neaizmirstamu dienu. Vēlos, lai mazās meitenes saprot, ka galvenais un svarīgākais nav tas kāda kleita Tev mugurā, bet to, ka skaistums un harmonija nāk no iekšējās pasaules."

„Rūķu Namiņa" direktore Viola Legzdiņa - Zariņa stāsta: „Princešu Meistarklasē ir iespēja ļoti koncentrētā veidā iegūt zināšanas saskarsmē, kustībā, vizuālā tēla veidošanā un galvenais paplašināt redzesloku iepazīties ar citām tik pat meitenīgām un interesantām jaunām draudzenēm."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV