Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kompānija Accenta atvērusi jaunu sadzīves tehnikas interneta veikalu

Accenta, 01.09.2010. 20:31

Virtuves iekārta bez sadzīves tehnikas ir kā cimds bez rokas, tāpēc Accenta atvērusi jaunu interneta veikalu http://www.accentatehnika.lv/.
Kompānija Accenta atvērusi jaunu sadzīves tehnikas interneta veikalu

Katram ir zināms, ka virtuves darbi paņem daudz laika un spēka- ēdiena gatavošana, galdu klāšana, trauku mazgāšana u.c. , visus šos darbus mūsdienās atvieglo virtuves sadzīves tehnika, tāpēc jaunajā interneta veikalā http://www.accentatehnika.lv/  piedāvājam visu nepieciešamo sadzīves tehniku un tās aksesuārus, lai pilnībā nokompletētu virtuvi un atvieglotu rosību tajā.

Interneta veikalā pie katras tehnikas vienības ir norādītas divas cenas- pirmā cena norādā summu tehnikas vienībai ja to pērk kopā ar Accenta mēbelēm, savukārt otrā cena ir summa, ja tehnikas vienību pērk atsevišķi- bez Accenta mēbelēm.

Pārstāvētās tehnikas klāstā ir tādi zīmoli kā AEG, Siemens, Electrolux, Zanussi, Smeg, Elux un citi. Sadzīves tehnikas garantijas laiks ir 2 gadi.

Pasūtīt un iegādāties sadzīves tehniku no Accenta jūs varat Accenta interneta veikalā http://www.accentatehnika.lv/ , vai Accenta salonos mēbeļu un interjera centrā Spice Home- Rīgā, Lielirbes ielā 29, kā arī visos K-Rauta tirdzniecības centros Rīgā, Jelgavā un Liepājā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV