Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izveidots jauns iepazīšanās portāls ar inovatīvu sociālo konceptu Laidpakreisi.lv

Andris Skuja, 07.10.2010. 12:44 | komentāri (2)

Latvijā izveidots jauns interneta projekts Laidpakreisi.lv, ar kura palīdzību ikviens var atrast sev piemērotāko partneri, ar kuru anonīmi un bez sirdsapziņas pārmetumiem laist pa kreisi. Attīstot konceptu "laist pa kreisi", projekta autori cer vairot ne vien laimīgo un apmierināto cilvēku skaitu, bet arī viņu produktivitāti un valsts kasē ienākošo nodokļu apjomu.
Izveidots jauns iepazīšanās portāls ar inovatīvu sociālo konceptu Laidpakreisi.lv

Projekta pamatā izmantots īpašs algoritms, ar kura palīdzību tiek analizēti cilvēka sejas vaibsti un, izmantojot somu sociālpsihologa Kaila Rodenbaha (Kyle Rodenbach) vizuālās saskaņas metodes, katram tiek izvēlēts atbilstošākais partneris.

Projekta Laidpakreisi.lv autori uzskata, ka konceptam "laist pa kreisi" ir jākļūst par sociāli atzītu normu. "Zinātniski pierādīts, ka tie cilvēki, kuri laiž pa kreisi, spēj saglabāt ilgākas un laimīgākas attiecības, kā arī būtiski uzlabot dzīves un darba kvalitāti," norāda projekta autori.

Domubiedru grupa, kas īstenojusi šo projektu, iecerējusi izvirzīt priekšlikumu par nodokļu atlaidēm tiem cilvēkiem, kuri izmantos jaunā projekta piedāvātos pakalpojums. "Ideja vienkārša – tu laid pa kreisi, esi laimīgs, uzlabo dzīves un darba kvalitāti, attīsti karjeru, saņem lielāku atalgojumu, maksā raženākus nodokļus!" stāsta projekta idejas autori.

"Kaimiņa sētā bumbieri gatavāki, auto skaistāks un sieva jaudīgāka. Cilvēks ir grēcīgs. Ja vien mums nebūtu bailes tikt pieķertiem, mēs jau sen sēdētu savas kaimiņienes džakūzī," teikts projekta Laidpakreisi.lv mājas lapā.

Vairāk informācijas:
www.laidpakreisi.lv
E: info@laidpakreisi.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV