Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Klubā "Dstyle" norisināsies ekskluzīvu zīmolu saulesbriļļu modes skate

Elīna Fūrmane, 22.10.2010. 09:56

Klubā – restorānā "Dstyle" Vecrīgā, Skārņu ielā 9, 22. un 23. oktobrī, sākot no pl. 00:01, notiks zīmolu Gucci, Dior, Emporio Armani un Carrera saulesbriļļu 2011. gada pavasara/vasaras kolekcijas modes skate jeb pasākums „Karaliskā Fashion briļļu nakts".
Klubā "Dstyle" norisināsies ekskluzīvu zīmolu saulesbriļļu modes skate

Pasākums notiek sadarbībā ar Safilo Group, kas ir viena no vadošajām zīmolu aksesuāru (ietvaru un saulesbriļļu) dizaina, ražošanas un tirdzniecības kompānijām. Safilo Group strādā sadarbībā ar pasaules vadošajiem modes namiem, un Latvijā pārstāv tādu zīmolu ietvaru un saulesbriļļu tirdzniecību kā Gucci, Dior, Giorgio Armani, Valentino, Emporio Armani, Carrera, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, YSL u.c.

Saulesbriļļu modes skati papildinās modes mākslinieces Līgas Bangas speciāli šim pasākumam darināti tērpi un īpaši ekstravagantās Art Interior veidotās frizūras, kuras graciozi uz kluba skatuves iznesīs aģentūras Vacatio modeles.

Vakara gaitā apmeklētāji varēs iegādāties jaunāko kolekciju Carrera saulesbrilles par īpaši pievilcīgu cenu. Par muzikālo noformējumu rūpēsies "Dstyle" rezidenti Rise un Milk Magic, bet laikā no plkst. 21:00 - 23:00 Capital FM 94,9 viļņos ar aktuālāko house mūziku un sarunām par jaunākajām saulesbriļļu modes tendencēm izklaidēs DJ Ella.

Klubs – restorāns tika atvērts apmeklētājiem š.g. 1. oktobrī. "Dstyle" saimnieces dziedātāja Eīna Fūrmane un uzņēmēja Santa Kola ir parūpējušās par to, lai "Dstyle" kļūtu ne tikai par restorānu un izklaides vietu, bet arī par vietu, kur var saturīgi pavadīt brīvo laiku. Darba dienu plānos ir kino vakari, salsas nodarbības un dažādi citi tematiski vakari, savukārt piektdienās un sestdienās notiek vietējo mākslinieku izstādes, kā arī dažādi ar modi un stilu saistīti pasākumi. Par kvalitatīvu mūziku klubā Dstyle gādā tādi pazīstami dīdžeji kā Rise, Ksenia, Kamikadze, Milk Magic, kā arī DJ Ella. Reizi mēnesī klubā savus pasākumus rīkos Bogdan Taran un DJ Crash. Viesosies arī ārzemju mākslinieki un dīdžeji. Vakaros darbojas face control, jo ieeja klubā paredzēta no 21 gada vecuma. "Dstyle" telpās ir ierīkota arī radio studija, kurā saimnieko DJ Ella. No turienes piektdienu vakaros notiek tiešās translācijas radio Capital FM 94,9 ēterā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV