Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izdota unikāla latviešu autores I.Prisjolkovas grāmata „Ieelpo laimi un mīlestību"

Dace Erķena, 26.11.2010. 10:36 | komentāri (1)

Inese Prisjolkova ir Pozitīvās domāšanas un attieksmes centra „Pavasara studija" (www.pavasarastudija.1w.lv) idejas autore, lektore un vadītāja. Grāmata „Ieelpo laimi un mīlestību" ir divu sieviešu - autores un lasītājas - ļoti dziļa un patiesa saruna par to, kā mainīt savu dzīvi jau šodien. Kā būt laimīgai, dzīvot bagātu un mīlestības piepildītu ikdienu.
Izdota unikāla latviešu autores I.Prisjolkovas grāmata „Ieelpo laimi un mīlestību"

Jūs jautāsiet: Kādēļ unikāla un kādēļ man jāizlasa šī grāmata? Tāpēc, ka šī grāmata piedāvā konkrētu iedvesmojošu pieredzi un pārbaudītu metodiku, kā mainīt notikumus savā dzīvē, kā sakārtot jomu pa jomai, lai laime un veiksme kļūtu par pamatstāvokli.

Šī grāmata, mīļās sievietes, ir uzrakstīta tieši Jums, vēlot uz dzīvi raudzīties caur pozitīvo prizmu un laimīga cilvēka skatu.

Grāmata neatstāj vienaldzīgu, paliek ilgi prātā, ir viegli lasāma, sniedz vērtīgu padomu, ideju, domugraudu, iedvesmu, izraisa emocijas un ir tik interesanta, ka rodas vēlēšanās to kādam ieteikt vai uzdāvināt.

Grāmata no 3.decembra būs nopērkama visās Latvijas grāmatnīcās, kā arī pasūtot caur www.pavasarastudija.1w.lv .

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV