Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Lilita Zatlere: Latvijas sievietēm ir jāiemācās izvairīties no pārmērībām

Andrejs Podobeds, 03.12.2010. 18:10 | komentāri (1)

Valsts prezidenta dzīvesbiedre intervijā žurnālam „L’Officiel” uzsver, ka Latvijas sievietēm jāzina mērs, veidojot savu stilu.
Lilita Zatlere: Latvijas sievietēm ir jāiemācās izvairīties no pārmērībām

„Nepārcentieties ne ar apģērbu, ne ar rotaslietām, ne ar kosmētiku, ne ar smaržām. Nepazaudējiet sevi mūsdienu modes tendenču okeānā, jo vislielākā vērtība esat jūs pati. Un viss, ko jūs iegādājaties, ir domāts vienīgi jūsu dabiskā skaistuma izcelšanai," sacīja Latvijas pirmā lēdija Lilita Zatlere. Viņa piedalījās arī neparastā žurnāla fotosesijā, parādoties jaunos un negaidītos veidolos.

Pirmā lēdija pastāstīja, ka visus savus apģērbus viņa izvēlas bez stilistu palīdzības, atklāja savu izskata kopšanas paradumu un rituālu noslēpumu, kā arī dalījās garīgās harmonijas sasniegšanas receptēs.

Žurnāla jaunākais numurs veltīts melnās krāsas burvībai, tās lomai dažādos stilos un kultūrās – no klasikas līdz rokam. Tā ir iespēja lasīt par Latvijas un pasaules slavenībām, kas dod priekšroku melnajai krāsai; tuvāk iepazīties ar groteskas karali Merilinu Mensonu; apskatīt dizainera Edija Slimana melnbaltās fotogrāfijas; iegūt informāciju par vismodernākajām Jaungada sagaidīšanas dreskoda tendencēm; lauzt stereotipus par diētām, kā arī izlasīt interviju ar aktrisi Indru Rogu par viņas atveidoto Annu Kareņinu.

Papildus šiem un citiem „melniem" tematiem žurnāls piedāvā īpašu fotosesiju, kurā uzņēmējs Māris Gailis, svarcēlājs Viktors Ščerbatihs un citas Latvijas slavenības iejūtas monstru lomā, bet „L'Officiel" un Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra specprojektā klasiskie mūziķi žonglē ar instrumentiem un spēlē futbolu uz jumta.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV