Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Uzsākts jauns, unikāls projekts – Pašapziņas treniņprogramma

Ligita Brodiņa, 06.01.2011. 11:06

Interneta portāls Sieviesuklubs.lv jauno gadu iesācis ar vēl nebijušu projektu – 21 dienas Pašapziņas treniņprogrammas „Iemīli sevi" izveidi ikvienai sievietei, lai Jaungada naktī sev solītās apņemšanās un izvirzītie mērķi nepaliktu vien domu un vārdu līmenī, bet patiesi realizētos dzīvē. Jaunā Pašapziņas treniņprogramma „Iemīli sevi" top sadarbībā ar Sieviesuklubs.lv uzticamo ekspertu komandu –psihoterapeitēm Jolantu Cihanoviču un Ainu Poišu, psiholoģi Diānu Zandi, geštaltterapeiti Solvitu Vekteri, un profesionālu kouču – Intu Santu.
Uzsākts jauns, unikāls projekts – Pašapziņas treniņprogramma

Pašapziņas treniņprogrammas mērķis ir palīdzēt ikvienai sievietei apzināt savus dzīves mērķus un vajadzības ceļā uz to sasniegšanu, iegūt pozitīvu pasaules redzējumu, apzināties savas patiesās vēlmes un iespējas, rīkoties saskaņā ar tām, kā arī nebaidīties atklāt savus galvenos šķēršļus, kas kavē šo mērķu realizāciju. Sieviesuklubs.lv ekspertu komanda aicina dalīties savos stāstos, pārdomās un rūpēs, lai kopīgi rastu atbildes uz jautājumiem, pārvarētu iekšējos un ārējās vides radītos traucēkļus savu mērķu sasniegšanā.

Projektā aicināta piedalīties ikviena sieviete, kura vēlas gūt atbalstu, uzmundrinājumu, iedvesmu un speciālistu ieteikumus ceļā uz pozitīvu iznākumu. „Lai cik banāli vai patiesi tas arī neskanētu, liela daļa sieviešu jaunu gadu vēlas sākt ar kādu apņemšanos, kas, viņuprāt, vairotu dzīvesprieku, labklājību, laimi un harmoniju ikdienā, darbā un ģimenes dzīvē. Jau projekta sākumā varam novērot, ka ar mērķi vien ir par maz – vajadzīga vīzija, soļi, konkrētas darbības, motivācija, gribasspēks un, kas ne mazāk svarīgi, arī atbalsts, ceļā uz tā realizāciju. Sieviešu Klubs un portāls Sieviesuklubs.lv nāk talkā un, līdz ar projektu „Iemīli sevi", uzņemas palīdzēt ikvienai no mums savu mērķi pārvērst īstenībā", stāsta Sandija Salaka, Sieviešu Kluba vadītāja.

Ikviena Pašapziņas treniņprogrammas „Iemīli sevi" dalībniece, aicināta iesūtīt savu blogu - stāstu un pieredzi sieviesuklubs.lv portālā, katru nedēļu līdz pat 31. janvārim, sekojot nedēļas aktuālajai blogu tēmai. Iesūtītajiem stāstiem līdzi sekos Sieviesuklubs.lv ekspertu komanda, sniedzot noderīgus padomus mērķu sasniegšanā. Par iesūtītajiem blogiem un publiskajām dienasgrāmatām ikviena Sieviešu Kluba lasītāja varēs arī balsot.

Pašapziņas treniņprogrammas „Iemīli sevi!" ietvaros, ikviena Sieviesuklubs.lv lasītāja var uzdot un saņemt atbildes uz sev interesējošu jautājumu par pašapziņas celšanu un sevis iemīlēšanu kluba ekspertu komandai.

Piecām vispopulārāko blogu jeb dienasgrāmatu autorēm Sieviešu Klubs dāvinās ielūgumus uz 27. janvāra lielo Sieviešu Kluba vakaru – „Es mīlu.. sevi?". Semināru vadīs psiholoģe Diāna Zande. Viņa stāstīs, kā teoriju par sevis mīlēšanu vislabāk ieviest arī praksē. „Bieži vien ir tā, ka mīlam vīrus, bērnus un pat mammu... Bet, vai mīlam sevi? Kādēļ, ja darām kaut ko labu kādam citam, tad priecājamies, bet, ja darām labu sev, sakām – laikam esmu egoiste? Mēģināsim saskatīt, kur ir tā trauslā līnija starp egoismu un patiesu sevis mīlēšanu? Kā nekautrēties un sev atzīt – esmu sev svarīga! Kā atrast savu vietu dzīvē? Tā nebūs tikai teorētiska lekcija. Runāsim un dalīsimies pieredzē, mācīsimies caur reālu pieredzi un Sieviešu Kluba seminārā mēģināsim saprast, kā mīlestību pret sevi pārvērst darbībā", par gaidāmo semināru stāsta psiholoģe Diāna Zande.

Par Sieviešu Klubu:

Sieviešu Kluba ideja dzimusi no Māmiņu kluba, lai jaunā līmenī piedāvātu un uzturētu komunikāciju ar sievietēm, kas atgriezušās sabiedriskajā dzīvē pēc bērnu kopšanas atvaļinājuma, kā arī veidotu sieviešu interešu klubu ne tikai interneta vidē Sieviesuklubs.lv, bet arī rīkojot īpašus izglītojošus vakarus par sievietēm interesējošām tēmām, un nodrošinot satikšanās vietu, apmainīšanos kontaktiem, zināšanām un pieredzi. Šobrīd Sieviešu Kluba auditorija ir visas Latvijas sievietes, ieskaitot arī tās, kas dzīvo ārzemēs. Sieviešu Kluba, kas darbojas no 2010.gada 8. marta, vīzija un darbība veidota ar mērķi, lai portāla saturiskajā veidošanā varētu iesaistīties ikviena sieviete – uzticēt savu stāstu, pieredzi, gūt atbildes uz jautājumiem no Sieviešu kluba ekspertiem par veselību, skaistumu, attiecībām un jebkuru jomu, kas skar sievietes dzīvi. Sieviešu Klubā šobrīd aktīvi iesaistījušās ap 70 000 sieviešu no visas Latvijas. Uzzini vairāk www.sieviesuklubs.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV