Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Aicina pieteikties motokrosa reklamēšanas pasākumiem

Sanita Šneidere, 11.01.2011. 13:48

Tu esi atraktīva, gatava pavadīt 2011.gadu aizraujošā un pārsteidzošā gaisotnē, Tu esi pret garlaicību, Tev patīk piedzīvojumi, Tevi aizrauj ātrums, azarts un galvu reibinošs adrenalīns? Tad Tu esi īstajā vietā un īstajā laikā!
Aicina pieteikties motokrosa reklamēšanas pasākumiem

Baltijas ātrākā motokrosa seriāla „Battery Superkauss" organizatori izsludina konkursu meitenēm, aicinot kļūt par Superkauss organizēto publisko pasākumu aktīvām atbalstītājām.

Tu varēsi piedalīties interesantos un piedzīvojumiem bagātos motokrosa un citu sporta veidu pasākumos gan sacensību laikā, gan promotēšanas pasākumos, gan apbalvošanas ceremonijās, filmēties reklāmas rullīšos, fotografēties reklāmas plakātiem un citiem materiāliem, tikties ar motokrosa faniem un atbalstītājiem, piedalīties citās vienreizējās aktivitātēs, kas Tavu 2011.gadu padarīs neaizmirstamu!

Kādi noteikumi?

Ja Tu esi vismaz 18 gadus jauna, sagaidām no Tevis nelielu pieteikuma vēstuli, norādot šādu informāciju: vārds, uzvārds, vecums, e-pasts, mobilā tālruņa nr., dzīves vieta (pilsēta); kā arī atbildes uz šādiem jautājumiem: vai un kāda Tev iepriekš ir bijusi saistība ar motokrosu? kas ir Superkauss? kādu slavenu motokrosa pilotu Tu zini? kā Tev šķiet, kas vajadzīgs īstam motokrosa līdzjutējam? kurā pusē motokrosa motociklam ir gāzes rokturis? vai esi kādreiz mācījusies dejot (norādi kāda stila dejas)?

Tavās atbildēs žūrija vērtēs asprātību, radošumu un izdomu.

Savu pieteikuma vēstuli līdz 2011.gada 10.februārim sūti uz e-pastu superkauss@inbox.lv. Vienlaikus aicinām e-pasta sūtījumā pievienot vismaz 3 savas fotogrāfijas, kuras var apzīmēt ar vārdiem „ekskluzīvi, radoši, jaudīgi", kā arī video (ja tāds ir pieejams), kurā esi galvenajā lomā.

Konkursa uzvarētājām tiks piedāvāti sadarbības nosacījumi ar „Battery Superkauss" uz 2011.gada motokrosa sezonas laiku.

Esi aktīva – nāc un piesakies!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV