Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latviešu modelis kļuvis par Teilores Sviftas mūzikas video zvaigzni

Annika Vītola, 07.02.2011. 15:18

MTV un citu mūzikas televīzijas kanālu rotācijā nonācis pagājušajā gadā komerciāli veiksmīgākās amerikāņu pop/kantri dziedātājas, Grammy balvu ieguvējas Teilores Sviftas jaunākā albuma aktuālā singla "Back To December" video klips, kurā dziedātājas puiša lomu spēlē latviešu modelis Guntars Ašmanis.
Latviešu modelis kļuvis par Teilores Sviftas mūzikas video zvaigzni

Pēc video klipa prezentācijas plašākai auditorijai, Guntars izpelnījies plašu ievērību. Komplimentus izteikuši ne tikai dažādi ASV mediji (piemēram, mūzikas kanāls MTV Guntaram veltījis īpašu rakstu), bet arī liels skaits ārzemju pielūdzēju, kas sociālajā portālā Facebook Guntaram izveidojuši fanu lapu. Turklāt, interneta vietnē YouTube klips šobrīd ir skatīts jau 7 miljonus reižu.

"Tā bija neaizmirstama pieredze," komentē Guntars, kurš tika pie lomas pēc daudzu atlases kārtu izturēšanas. Mūzikas klipa režisoram bijusi skaidra vīzija par to, kādam jāizskatās Teilores Sviftas draugam - tas nedrīkstēja būt ne pārspīlēti seksīgs vīrietis, ne arī standarta skaistulis, jo režisors bija pārliecināts, ka šādi tipāži būtu iznīcinājuši klipam nepieciešamo patiesumu un sirsnību.

"Filmēšana risinājās brīvā dabā, sniegā. Līdz ar to bija ļoti auksti," savā pieredzē dalās Guntar s: "Klipa ainas filmējām atpakaļejošā secībā. Tāpēc tur, kur pašā klipa sākumā nāku laukā no meža, es jau esmu pamatīgi noguris un pārsalis. Gan jau, ka sarkanais deguns un dusmīgā sejas izteiksme nodod".

"Šī nav pirmā Guntara pieredze modeļa darbā. Guntaram ir 23 gadi, un modes jomā viņš darbojas jau no 18 gadu vecuma," stāsta puisi pārstāvošās aģentūras "Dandy Model Management" direktors Dmitrijs Kopeikins. Viņš turpina: "Šajā laikā Guntars vairākas reizes ir bijis nominēts Latvijas stila un modes balvai Labākā vīriešu modeļa kategorijā."

Guntars piedalījies tādu modes namu kā YSL, Hugo Boss, Kenzo, Dries van Noten, Prada, Louiss Vuitton, Fendi, Chanel, Lanvin, Calvin Klein modes skatēs, Kenzo, Hugo Boss Full Circle, Issey Miyake, Mastai Ferretti reklāmās, un žurnālu HE, GQ, FHM, Indie, Arena Homme foto sesijās. Šogad no 15. - 23. janvārim Guntars veiksmīgi piedalījās arī Milānas un Parīzes modes nedēļās, pārstāvot modes zīmolus John Richmond, Moschino, Etro, Moncler Bleu, Issey Miyake, Phillip Lim, Thom Browne un Kenzo.

Teilores Sviftas video klipu var noskatīties interneta vietnē YouTube.

Informācija par Guntara modeļu aģentūru Dandy Model Management. >> http://dandy.lv, http://twitter.com/dandymodels, http://facebook.com/dandymodels, http://draugiem.lv/dandymodels

Foto no modeļu aģentūras Dandy Model Management arhīva.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV