Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Aicina pieteikties Baltijas aklo randiņu dienai

Elīna Dobulāne, 09.02.2011. 11:45

Zemo cenu autobusu līnija Simple Express izsludina pieteikšanos Baltijas aklo randiņu dienai, kas notiks piektdien, 18. februārī, Rīgā. Ikviens jaunietis no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas aicināts pieteikt savu dalību pasākumā, lai atrastu savu otro pusīti vai vienkārši iegūtu jaunus draugus no Baltijas valstīm.
Aicina pieteikties Baltijas aklo randiņu dienai

No katras valsts tiks izvēlēti seši labākie pieteikumi, kā rezultātā Baltijas aklo randiņu dienas ietvaros Rīgā satikties deviņas meitenes, deviņi puiši un notiks deviņi aklie randiņi. Pasākuma organizatori būs parūpējušies par neaizmirstamu piedzīvojumu šiem jauniešiem visas dienas garumā. Jauniešiem no Lietuvas un Igaunijas tiks nodrošināts transports nokļūšanai Rīgā un pēc tam mājās.

„Ja tradicionāli aklie randiņi tiek rīkoti vienas valsts ietvaros, tad šoreiz jauniešiem izaicinājums ir iepazīšanās starptautiskā līmenī. Baltijas aklo randiņu diena ir iespēja labāk iepazīt visu trīs valstu kultūras iezīmes un stiprināt piederību Baltijas reģionam. Ceram, ka jaunieši būs aktīvi un pietieksies pasākumam, lai arī nākamgad varam turpināt šo kā tradīciju," skaidro Simple Express pārstāve Regīna Reķe.

Savu dalību pasākumā var pieteikt Baltijas valstu jaunieši vecumā no 18 līdz 24 gadiem, sūtot pieteikumus uz e-pastu: info@simpleexpress.eu līdz otrdienai, 15. februārim. Pieteikumā jauniešiem jānorāda: vārds, uzvārds, e-pasts, tālruņa numurs, kā arī informācija par to, kāpēc tieši viņam būtu jāpiedalās pasākumā. Pieteikumus par savu motivāciju var sniegt brīvā formā – tas var būt gan ar telefonu filmēts video materiāls, zīmīga fotogrāfija vai dzejolis. Pieteikumi ir jāiesūta angļu valodā.

Vienlaikus tiek izsludināts arī stāstu konkurss par piedzīvojumiem, piedaloties aklajos randiņos. Interesantāko stātu autori balvās saņems ceļojumu ar Simple Express autobusu.

Ikviens interesents notikumiem saistībā ar Baltijas aklo randiņu dienu varēs sekot Simple Express Facebook lapā: http://www.facebook.com/#!/simpleexpress

Zemo cenu autobusu līnija Simple Express ir viens no Baltijā vadošā pasažieru pārvadājumu uzņēmuma Lux Express zīmoliem. Baltijas valstu iedzīvotāji ar zemo cenu autobusu līniju var ceļot uz Lietuvu, Igauniju, Latviju, Poliju un Krieviju.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV